Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked ez megcsalás?
1. "a jól megbeszélt szex" a te fejedben létezik, ne kezeld tényként.
2. Ha csak beszélgetnek, az miért is lenne megcsalás? Tán Te nem találkozhatsz más férfiakkal?
Ne engedd, hogy a féltékenység elvegye az eszedet. Ha lefekszik/csókolózik mással, az megcsalás. Ha nem, az nem. Szerintem ez ilyen egyszerű.
Ezeken kívül: 1000 és egy oka lehet, hogy találkozzanak, nem okos dolog rögtön a szexre, a megcsalásra gondolni.
24F
"randit szervezni egy lánnyal,persze titokban."
Ez nekem megcsalással egyenértékű dolog.
Persze csak akkor,ha a ez a kijelentésed megalapozott.Baráti jellegű,vagy üzleti stb találkozás szerintem sem megcsalás,bejelenteni sem köteles,de azért úgy gondolom egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció is jelen van,tehát szólnia illene..23/F
"Alaptalanul nem szokásom féltékeny lenni. Nem csak az én pici fejemből pattant ki a szex szó. Véletlenül megláttam a beszélgetést. Kikötötte a leányzó,hogy ez nem sima dumálunk,kávézunk dolog,hanem randi.meg h ő nem csak beszélgetni szeretne."
Ezek alapján már megcsalásnak minősül szerintem.Várd ki a végét,aztán hajítsd ki a srácot a bús pba.23/F
"2. Ha csak beszélgetnek, az miért is lenne megcsalás? Tán Te nem találkozhatsz más férfiakkal?"
az a rész elkerülte a figyelmedet, h titokban beszélnek meg RANDIT?????
Nem megcsalás nekem, de dobnám.
Velem senki ne szórakozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!