Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettél a szeretődbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettél a szeretődbe?

Figyelt kérdés
A kérdésem igazából az, hogy akik - akaratuk ellenére - beleszerettek a szeretőjükbe, kb. mennyi idő után érezték/tudatosult ez bennük?
tegnap 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azèrt picit többről van szó, mint amit te gondolsz, de nem fogom itt boncolgatni a mi kapcsolatunkat mert egyrészt te csak kötekedsz unalmadban, másrészt meg semmi köze a kérdéshez. 😉
tegnap 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es akkor miért kezdted el boncolgatni saját magad? 🤡
tegnap 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Jajj te kis fogyaték, én a feltett kérdésre válaszoltam 😉 alukálj inkább, mindenki jobban járna.
tegnap 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Édes szivem, olvasd el az 5-ös kommented, aztán gondolkodj el azon hogy ki a szefós te bohóc.
tegnap 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyébként neked miért is nem krva mindegy? 😁 tényleg nem hallgat meg otthon senki, és itt éled ki a magány okozta frusztrációt?! Mondanám, hogy tarts szeretőt, de ahhoz élet kell, tudod olyan igazi, ami a gyakorin kívül is létezik 😂
tegnap 21:36
 16/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy milyen irányba ment el a beszélgetés.

Én nagyra értékelem az 5. válaszát és őszinteségét.

(És üzenem az őt kritizálóknak, hogy senkinek nem látunk bele az életébe. Kivülről könnyű pálcát törni bárki felett.)

És mindenki másnak is köszönöm, aki a kérdésre válaszolt.

És remélem lesznek még mások is.

ma 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, 5ös vagyok :)

Köszi, hogy mellém álltál.

Te félsz attól, hogy belédszerettek, vagy te vagy a szerelmes? 🤔

ma 10:45
 18/19 A kérdező kommentje:

Én félek attól, hogy nehogy beleszeressek.

De a mi helyzetünk egy kicsit talán különleges. Több évtizedes az ismeretségünk (de mostani kapcsolatunk kb.fél éve tart), én független vagyok, ő nem. (Én vagyok a hölgy.) És ő kikéri magának, hogy szeretői viszonynak degradáljam a kapcsolatunkat. :)

Nem is az, igazából egy nagyon mély barátság extrákkal. Nagyon ritkán találkozunk, nem a szex tart össze bennünket, és nem is vagyunk már egyébként sem fiatalok (nagyon nem!). De a napi szintű, esetenként órákon át tartó chatelésünk felüdülés mindkettőnknek, hol nagyon jól szórakozunk, hol mély beszélgetéseket folytatunk.

De ha találkozunk, akkor szeretkezünk is. Gyöngéd érzelmekkel vieseltetünk egymás iránt. De ez nem szerelem! Más, fontosak vagyunk egymásnak. Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy csak kihasznál engem, mondom, ezen ritka alkalmak nem érnék meg neki azt az idő- és energiabefektetést, amit a chetelésre fordít.

Én nem is szeretnék többet, nem szeretnék már elköteleződni, jó így; és neki is megvannak az okai, hogy kitart (az egyébként már rég szexmetes) házassága mellett.

Szóval azt gondolom, hogy ez így mindkettőnknek megfelelő kapcsolat. Ettől függetlenül félek, hogy nehogy beleszeressek.

ma 11:41
 19/19 anonim ***** válasza:

5ös vagyok továbbra is. 😄

Értelek, nálunk is nagyon mély alapja van a kapcsolatnak, ezeréve ismerjük egymást, de ez a szeretősdi csak nemrégen alakult ki. Mi sem találkozunk sűrűn, sőt beszélgetni sem szoktunk nagyon sokat pont azért mert tudja magáról, hogy elmélyülhetnek az érzései a napi kommunikációtól, a meghitt beszélgetésektől. Tudatosan tartja a távolságot, idő kellett amíg ehhez hozzászoktam, de annyira jól érzem magamat vele azokon a közös napokon, h bármit megszoktam volna érte 😁 tudjuk jól, hogy nincs komoly jövőnk együtt, több okból is és erre emlékeztetem is magamat.. illetve nyilván élem az életemet mellete, nem minden róla szól.. munka,hobbik,barátok,szórakozás stb.. lépj hátra egy kicsit, magad miatt.

ma 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!