Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

A barátnőm kb 2 hete nagyon furcsán kezdett viselkedni, feltételezem több férfivel is megcsalt, de a kapcsolatunk alatt több férfit is felhívott a lakására, lassan összeköltöztünk volna, de ez nagyon lesokkolt. Nem lett egyáltalán lezárva meg semmi, azt tudom hogy egy izmosabb férfi miatt hagyott ott, mert ez jobban imponált neki.

Egyszerűen képtelen vagyok túltenni magam rajta, ez kb 2 hete történt, akkor tiltottam le, hogy könnyebb legyen, de azóta egyre rosszabb. És persze ő az aki boldogan éli az életét egy másik férfival, én meg aki hűséges voltam ezt kapom. Egyszerűen nem tudom túltenni magam a helyzeten és lassan úgy érzem beleorulok

jan. 23. 05:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: hasonló helyzetben voltam én is, csak nekem azért elég hosszú ideig tartott ténylegesen feldolgozni. Kb. 2 év volt, ráadásul akkor jött be a covid szarság is, szóval gondolhatod. Új emberekkel találkozni nem nagyon volt lehetőségem, se ismerkedni, szóval maradtak a haverok és a közös bezártság.

Én elkezdtem random baromságokat csinálni, főleg miután már lehetett "mozogni". Eljártunk bulizni, inni, fesztiválozni és úgy összességében szartam a világra. Volt pár balhézás is, meg is sérültem, de aztán túl voltam a dolgon. Utána jött pár lehetőség csajozás terén, de egyikből sem lett semmi. Az egyik ilyen lehetőségbe kicsit talán többet láttam bele mint kellett volna, nagy pofára esés lett belőle.

Azóta nem foglalkozom a dologgal, feladtam hogy nekem legyen valaha is valakim.

Ezeket nem jótanácsként írom, inkább csak elrettentő példaként.

Amit tehetsz, hogy kiadod magadból a fájdalmat, feléleszted akár a régi barátságokat és ismerkedsz. Nem feltétlenül romantikus értelemben, csak úgy lazán. MInél kevesebb időd marad egymagadban, annál jobb, mert nem lesz lehetőséged agyalni a dolgokon.

jan. 23. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Az is megfordult a fejemben hogy elköltözök, már régóta szerettem volna Hollandiába menni, de eddig exem tartott vissza.

Persze ha sikerül munkát találnom ott

jan. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!