Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudja, hogy van párja miért megy bele egy nő ilyen játékba?
Figyelt kérdés
Tudja a nő, hogy a párja hazavárja a férfit. Mégis belemegy a flörtbe, irul-pirul mint Mária, hülyeségeket beszél a férfinak, a férfi pedig bókol neki. Miért nem zavarja el a nő ilyenkor a férfit?tegnap 17:48
1/12 anonim válasza:
Mert bár tudja, hogy a férfit hazavárja a párja, k***ára nem érdekli.
2/12 anonim válasza:
Kezdjük ott, akit hazavár a párja, az minek flörtölget más nőkkel?
3/12 anonim válasza:
Én se a harmadik félre lennék igazán zabos, hanem a páromra, ha ez nem fér bele. Persze azért magamba is néznék, mert lehet, hogy valamiért szar a házasság/kapcsolatunk, és azért kacsintgatott másfele.
4/12 anonim válasza:
A pasi flörtöl mert “meg is kéne szop(t)atni már”, ha már úgy pirul a csaj mint Mária a versben, a nő meg egyszerűen meg leszarja ki várja haza és ki nem. Vannak gátlástalan emberek.
5/12 anonim válasza:
Én ezt megfordítom.A férfi miért mászik más nőre, mikor haza várja a párja? A nő senkinek nem felel semmivel.
Nem tudom te hogy vagy vele, engem nem vigasztalna az, hogy csak azért nem csalnak meg, mert a pasimat visszautasították és a kutyának nem kell.
Ha ez a nő nem, majd megáll neki egy másik.
El kéne már ezt felejteni, hogy a férfi olyan, mint egy csecsemő és még az idegen nőknek is kötelessége gyámkodni felette, nehogy valami illetlen dolgot csináljon.
6/12 anonim válasza:
Hát kérdező, téged sem az eszedért szeretnek. Vagy lehet, hogy azért de éppen annyira, amennyi van.
7/12 anonim válasza:
Mert gátlástalan kurwa, mint a legtöbbje.
8/12 anonim válasza:
Ilyen játékban vagyok egy férfivel, azért flörtölök vele, mert teljesen elveszi az eszemet, konkrétan megfeledkezem mindkettőnk családjáról amikor a szemembe néz. Mondjuk én nem beszélek közben hülyeségeket.
9/12 anonim válasza:
És milyen hülyeségeket mond? Pl. "irul-pirul, mint Mária"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!