Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet itt megcsalás vagy csak én lennék féltékeny?
Figyelt kérdés
Röviden, kicsit féltékenyebb vagyok amit aláírok, viszont a barátnőmnek ha felhozom a témát, mindig azt mondja nem bizok benne és soha nem csalt meg senkit és sír miatta, hogy nem bizzok megbenne, oké érzékenyebb viszont ha magamból indulok ki én sose sírnék ha ilyet megkérdeznének mert ez egy hétköznapi kérdés úgy gondolom és máshogy reagálnám le, sose csaltam meg senkit és kicsit ez aggaszt, hogy ahogy lereagálja a dolgot nem megbeszélést kapok hanem hisztit, hogy nem bizzok benne, Ő sose tett ilyet és a célom az lenne, hogy megbeszéljem ezeket a dolgokat. Szóval én kérdezek sértőt és bántom meg az érzéseit, hogy nem bizzok benne vagy kerülné a témát és a viselkedése mást mondana mint a szavai?tegnap 11:19
1/11 anonim válasza:
Ha már több alkalommal felhoztad a témát, érthető párod reakciója. Nagyon fárasztó egy állandóan féltékenykedő emberrel kapcsolatban lenni.
2/11 anonim válasza:
Mégis mi a francot akarsz azon megbeszélni, hogy nem csalt meg, nem akar megcsalni és soha nem is csalt meg senkit? Pláne miért akarod ezt újra és újra megbeszélni?
Szedd már össze magad! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Csak bizonyos szituációk előhozzák bennem a féltékenységet.
tegnap 11:36
5/11 anonim válasza:
Ja, milyen szitukról van szó. Mert ha más férfiakkal cseveg, kirívó velük akkor érthető, hogy nem bízol benne.
6/11 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs hálaisten, csak távkapcsolatba éltünk egy ideig ami most lehet változik szóval heti 2 napot töltötünk együtt.
tegnap 11:46
7/11 anonim válasza:
Akkor indok nélkül vagy féltékeny és kérlek szépen nincs értelme tovább folytatni. Már annyira megmérgezted a kapcsolatot vele, hogy hiába lesztek együtt többször már benne van, hogy nem bízol benne.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom a maivilágba naív aki nem féltékeny kicsit néz csak 1-2 kommentszekcióval feljebb, hiányzik a szeretőm mit csináljak kérdések? Ti, hogy ünnepeltek együtt a szeretőtőkkel? Fájt amikor elhagyott a szeretőd? 😃 és itt csak egy oldalt néztem most vagy inkább 10 sort
tegnap 11:54
9/11 anonim válasza:
Nem kell naivnak lenni. Ha meg akar csalni megteszi, teljesen mindegy milyen messze van tőled kérdező! És ha sor kerül rá mert vannak jelei annak hogy megteszi akkor el kell hagyni, de ha nincsenek rá utaló jelek és ok nélkül féltékenykedsz akkor is a legjobb megoldás a szakítás. Bizalom nélkül nem lehet párkapcsolatban létezni. Tönkreteszed és természetesen a párod is vele. Most neked jó, hogy állandóan féltékeny vagy és a párod hallgatni, látni, hogy sír miattad? Élvezed?
10/11 A kérdező kommentje:
Nyílván nem szeretném bántani ilyen célom nincs nem is azt mondom, hogy nem bizzok megbenne csak ha feljön a kétely bennem szeretném hallani a válaszát, hogy semmi ilyen nem történt ne aggódj ilyenen vagy bármi és ez elég lenne azért nem mindennapos dologról van szó.
tegnap 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!