Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet folytatni egy házasságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet folytatni egy házasságot megoszlás után?

Figyelt kérdés

Megcsalt a feleségem, de nagyon szeretem és nem akarom elhagyni, de már nem bízok benne... 🥲

Jóska 56

tegnapelőtt 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jóska!

Ne bízz akkor benne. Üríteni jó lesz a feleséged.

Bátrabb fantáziában gondolkodj, ennek kamu szaga van.

tegnapelőtt 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Miért írod ki ország-világnak, hogy megcsaltalak? Legyél ember, oszt nem megyek félre. Ennyi!

A feleséged, Mariska 51

tegnapelőtt 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Mariska!

Én csak szeretném hogy minden a régi legyen de nem tudom hogy érezzek. Miért kellett megcsalni a masszőrrel? Mond meg őszintén? Tudom hogy kicsi de akkor is!!!

Jóska

tegnapelőtt 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:

#3 Jóska! Muszáj itt intézni a családi dolgokat? Mindenkinek ki kell mondani, hogy kicsi?

Nem megyek a masszőrhöz, ha fogod bírni 10 percig, meg lesz orális kényeztetés oda-vissza. Ha ezt meg teszed, vasárnap főzök farhátból levest töltelékkel meg pörköltöt nokedlivel.

Az asszonyod, Mariska

tegnapelőtt 16:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Mariska ha haza érek úgy ki.alak ahogy csak szeretnéd! Csak kérlek ne menj többet a masszőrhöz! Tudod hogy sosem bírtam a Ferit...

Urad: Jóska

Ui: adok én neked erotikus masszázst, te leszel a desszert 😋🤩😘

tegnapelőtt 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Vidámabbá tetted az estémet, Kérdező! Köszönöm!

Jó hétvégét kívánok!

A Mariskát alakító 👩

tegnapelőtt 18:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Szívesen, te is a miénket!

Szép hétvégét és kellemes ünnepeket!

A Jóskát alakítók! 👩👩

tegnapelőtt 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kedvesek vagytok 🙂, köszönöm!
tegnapelőtt 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!