Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet folytatni egy házasságot megoszlás után?
Megcsalt a feleségem, de nagyon szeretem és nem akarom elhagyni, de már nem bízok benne... 🥲
Jóska 56
Jóska!
Ne bízz akkor benne. Üríteni jó lesz a feleséged.
Bátrabb fantáziában gondolkodj, ennek kamu szaga van.
Miért írod ki ország-világnak, hogy megcsaltalak? Legyél ember, oszt nem megyek félre. Ennyi!
A feleséged, Mariska 51
Mariska!
Én csak szeretném hogy minden a régi legyen de nem tudom hogy érezzek. Miért kellett megcsalni a masszőrrel? Mond meg őszintén? Tudom hogy kicsi de akkor is!!!
Jóska
#3 Jóska! Muszáj itt intézni a családi dolgokat? Mindenkinek ki kell mondani, hogy kicsi?
Nem megyek a masszőrhöz, ha fogod bírni 10 percig, meg lesz orális kényeztetés oda-vissza. Ha ezt meg teszed, vasárnap főzök farhátból levest töltelékkel meg pörköltöt nokedlivel.
Az asszonyod, Mariska
Mariska ha haza érek úgy ki.alak ahogy csak szeretnéd! Csak kérlek ne menj többet a masszőrhöz! Tudod hogy sosem bírtam a Ferit...
Urad: Jóska
Ui: adok én neked erotikus masszázst, te leszel a desszert 😋🤩😘
Vidámabbá tetted az estémet, Kérdező! Köszönöm!
Jó hétvégét kívánok!
A Mariskát alakító 👩
Szívesen, te is a miénket!
Szép hétvégét és kellemes ünnepeket!
A Jóskát alakítók! 👩👩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!