Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltak már valaha, hogy derült ki? Hogyan
reagáltál?
Gyanús lett, nyomkövetőt raktam az autójára. Természetesen szakítottam, ő persze akkor is tagadott mindent. Saját szememmel láttam kézenfogva mással.
dec. 12. 10:44
Furán kezdett el viselkedni és aztán elkezdte rajtam levezetni a feszültséget, hogy két nőt használgat és nehogy megtudjuk mi a hézag. Neki azt hazudta, hogy szingli és nekem meg azt, hogy szeret. Nem tudta fenntartani a látszatot szóval amikor elkezdett köcsög lenni kidobtam. Később hallottam ismerősöktől, hogy párhuzamosan két nője volt, de amikor kiderült a másik nő is kidobta.
dec. 12. 10:56
Elmondta vagy végre kibukott belőle, hogy hülye volt. Elsőre düh, szomorúság, agresszió, hogy agyonverem a másikat. Utána próbáltam megérteni, ebben mi a szerepem. Mire feldolgoztam és egyenesbe jöttünk, inkább lelépett. Annyit is ér.
dec. 12. 11:20
Uzeneteket talaltam a telefonján. Megprobáltam megölni magamat, nem sikerult. Igy elhitettem a csaladdal, hogy baleset volt. Jelenleg probalok leszaladni rola. Keves sikerrel.
dec. 12. 12:48
Ha egy ideje együtt vagytok, akkor észre veszed, hogy valami nem stimmel. Én fiatal voltam, sajnos bántalmazó kapcsolat volt. Egyszer nem bírtam tovább, elolvastam az üzeneteit. Félre érthetetlen képek/üzenetek voltak. Illetve egy barátnőm látta más lányokkal egy buliban. Hiába szembesítettem, soha nem vallotta be, az egyértelműt is tagadta. A mai napig nem tudom pontosan mennyi nővel lépett félre.
dec. 12. 13:28
Minden boldognak posztolt kapcsolatban van egy 3. csak nem derül ki soha
dec. 12. 16:44
Vicces volt visszagondolva. Én küzdősportolok és pont volt egy nagyobb meccsem akkor amikor azzal az exemmel voltam. Mielőtt felmentem volna a tatamira, már mondogatta hogy ne legyen durvulàs, meg hogy vigyázzak. Ezzel akkor még annyira nem is foglalkoztam, azt hittem simán csak aggódik. Sajnos (vagy nem sajnos) egy rúgással úgy találtam el hogy "kifeküdt". Majdnem KO lett belőle, de valahogy mégis folytatta, de végül én győztem. Utána barátom nagyon ideges volt rám hogy ezt most miért kellett. Itt ez egy picit már fura volt, mert addig sosem láttam tőle ilyen reakciót.
Rá pár napra kaptam üzenetet a lány edzőjétől hogy nézzem majd meg az ő edzésüket mert szívesen látnának az egyesületükben. El is mentem, barátom azt hihette hogy szabad a terep mert nekem is akkor lett volna az edzésem. Volt ám döbbenet amikor megláttak engem nagy puszilkodás közepette a terem előtt...
dec. 14. 05:31
Kapcsolódó kérdések: