Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már úgy egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már úgy egy házas ember szeretője, hogy közben jóban voltál a feleségével is?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem is voltatok olyan jóban, de ismerted? Milyen érzés volt amikor találkoztatok a szeretőtök feleségével, vagy esetleg hármasban voltatok együtt valahol. Hogy viszonyultál a feleséghez? Nem féltél tőle, hogy ha rájön, hogy összejöttetek a pasijával neked esik, és megver?
dec. 7. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mi nem ilyen alpári körökben mozgunk, egyébként sem akartam tőle többet, mint csak összejárkálni és még jól is jött hogy ott a feleség legalább nem csüng rajtam állandóan. Egyébként semmi extra pár szót váltottunk igyekeztem rövidre zárni a beszélgetéseket de ennyi.
dec. 7. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult párszor, mert úgy jött ki a lépés, hogy a gyermek és a felesége is vele volt, amikor bejött a munkahelyre intézni valamit. Nekem nagyon kellemetlen és megrázó is volt a szitu. Pláne az elején. Mert amikor egymásba futottunk kénytelen volt bemutatni az asszonyt…..
dec. 7. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem lettünk szeretők, csak kavartunk.

A feleséget làttam màr pàrszor,de ennyi.

dec. 7. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Hozzám járkált a kis k*va, előadta hogy milyen nagy barátnőm. Egyáltalán nem úgy tűnik mint aki a szégyenli magát, nagyon próbál barátkozni nem tudom hogy van ennyi bőr a képén.
dec. 7. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Főleg olyannal akit ismerek vagy mindkettőt.
dec. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!