Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog megcsalni a másikat?
Másfél éve vagyunk együtt, 22 évesek vagyunk, leszögezném én szeretem a barátnőmet, viszont szerintem ő már engem nem
És mielőtt megköveznétek, hónapok óta megy ez, és már nem bírom..
3 hónapja költöztünk össze, azóta nem vagyunk meg jól..
Azóta heti 1x szexelünk, neki sosincs kedve hozzá, ha puszit akarok neki adni azt mondja hogy tapadok stb stb
Egyszerűen már nem olyan velem mint régen, idegesíti őt a jelenlétem, látom rajta, akármit mondok az ellenszenvet vált ki belőle
A legszomorúbb az egészben az hogy volt rengetegszer próbáltam vele megbeszélni, és ő úgy csinál mintha ez a helyzet nem is állna fenn, nem őszinte saját magához, amikor meg bekozoltem már ezt is hónapokkal ezelőtt hogy ha nem változik semmi elköltözök, meg elkezdett sírni hogy nagyon szeret
Rettentően elvagyok hanyagolva szex terén, közlöm vele nagyon kivagyok mert már 5. napja nem volt semmi és azt a választ kapom hogy "így jártam"
Nekem amúgy gyanús hogy ő csal meg..
Persze jogos a kérdés hogy akkor miért nem szakitok vele?
Mert szeretem, és egyszerűen még így is van hogy csinál nekem vacsorát, kedveskedik, de ez már a sokkal ritkább, meg egyszerűen ha arra gondolok hogy elválnak útjaink akkor összerándul a szívem
Normálisan leülni nem tudok vele beszélni, nem néz férfinak körülbelül, azzal válaszol hogy " nem érdekel a hisztid "?
Én már nagyon vagyok egy kiadó szexre, és nem a jobb kezemre, ha már a barátnőm nem képes aktivkodni
Rossz ember vagyok ha megcsalom?
Lesüllyedsz az ő féreg szintjére ha tényleg megcsal. Ha nem csal meg akkor pedig egyedül leszel féreg. Egyébként ne írjad, hogy szereted amikor meg akarod csalni. 22 évesen azt se tudod mit jelent az a szó.
Inkább betegesen kötődsz hozzá és persze semmi, de semmi önbecsülésed nincs amit még inkább süllyeszteni fogsz ha félrelépsz szakítás helyett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Olvasd el a válaszokat és okulj a kérdés kapcsán, még nagyon fiatal vagy. Megcsalás helyett szakíts és az önbecsülés hiányával pszichológushoz fordulj ha egyedül képtelen vagy saját magad becsülni.
Kérdező, ezért (is) jó összeköltözni, még mielőtt komolyabban elköteleződnétek egymás mellett. Gyakorlatilag azonnal kiderült, hogy nem vagytok egymás mellé valók.
Te megpróbáltad, odatetted magad, nem jött be, ennyi. 22 évesen felesleges ennél több időt beleölni valamibe, ami ennyire nem működőképes.
És igen, attól még, mert fos kapcsolatban szenvedsz, megbecsülés és szeretet nélkül, a megcsalás ugyanúgy "csúnya" dolog. Kb mint amikor éhezel is "csúnya" dolog kirabolni valakit. Attól még, mert értjük a motivációt, nem lesz helyénvaló a cselekvés. Rossz kapcsolatból kilépni kell, nem megcsalással lealacsonyítani magad.
Szerintem 22 évesen nem a megcsaláson kellene gondolkodni, hanem szakítani, ha nem működnek köztetek a dolgok. Még semmi sem köt titeket össze.
Keress egy aktívabb partnert szerintem!
Csúnya dolognak számít amikor megsértesz valakit szavakkal és igazából nincs rá okod. A hűtlenség egyszerűen förtelmes és bár azt hiszed, hogy megérdemli mert ő is megcsal a legjobban magaddal tolsz ki. Saját magad mérgezed ami azzal jár, hogy testileg és lelkileg kikészülsz míg legvégül úgyis szakítás lesz a vége hiába akarod elkerülni.
Egyébként valójában nem szereted szóval jobban tennéd ha nem használnád ezt a szót tovább mert saját magad bolondítod vele.
Míg saját magad nem tudod szeretni addig mást nem tudsz és ő sem tud téged!
Gyűjts minél előbb erőt és vess véget ennek a tragédiának amit kapcsolatnak nevezel.
Amiket leírsz, annak mi köze a csaláshoz?
Nem tudod kinyitni a szádat és elmondani neki, amit akarsz?
Ha így bunkózik meg flegmázik veled, akkor meg is érdemli, hogy megcsald. Helyedben már csakazértis megtenném. Nehogy már ne add neki vissza a semmibe vevést.
Te azért elég mazochista vagy, hogy egy ilyen tyúk mellett vagy még mindig. Ha ennyire nem lennének tekintettel rám, meg bunkóznának velem, azonnal dobnám a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!