Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez aggodalomra ad okot?25L
3 éve vagyunk együtt a párommal, ő 32F. Sosem adott okot bizalmatlanságra, felhőtlen volt a kapcsolatunk mindig.
2 hete szerelés közben megkért hogy hívjak fel valakit a telefonjáról, elmondta a jelkódját (amit már régóta tudok, mert akarva akaratlanul is megláttam de sosem éltem vissza vele, nem kutakodtam a telefonjában).
Hétvégén autóval mentünk valahova, és szerettem volna zenét kapcsolni a telefonjáról de megváltoztatta a jelkódot. Nem reagáltam rá semmit, de azóta ezen kattogok. Kb. 2 éve ugyanaz volt a jelkódja, miért pont azután változtatja meg hogy elmondta nekem?
"Ez aggodalomra ad okot?"
Ha mostantól ezen fogsz kattogni, akkor igen, komoly aggodalomra ad okot a kapcsolatotok jövője szempontjából.
Ha viszont továbbra is bízol benne, ahogy eddig, akkor nem.
Egyébként meg kommunikáció.
Úgy kellett volna feltenned a kérdésedet, hogy normális-e, hogy ezen kattogsz.
Erősen gyanus ez a dolog. Ha rákédeznél tuti valamit hazudna, hogy: "hát ő ... a Feri múltkor meglátta melóba a kódot és meg kellett változtatnom"
Hasonló helyzetben vagyok én is. Én sem reagáltam, aztán magától mondott valamit később, amit kissé nehezen hiszek.
"hát ő ... a Feri múltkor meglátta melóba a kódot és meg kellett változtatnom"
MILYENFERI?
Jelkód? Minek? Van ujjlenyomat, azt sose kell magyarázni. Mással sosem hívatunk a saját telefonunkról senkit. Majd megtanulja a pasid, ha kirúgod.
Amúgy meg gondolj bele: a jelkód pont azért van, hogy más ne férjen hozzá a telefonjához. Ha valaki ezt megtudja, akkor már nincs meg a titkosítás.
#6 azért egy tartós kapcsolatban előfordulhat, hogy kell a másik telefonja gyorsan.
Amúgy meg az ujjlenyomat esetében van, hogy pin-t is kér (biztonsági okokból, ha az ujjlenyomat felismerése nem sikerülne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!