Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a megcsalás ritkább lenne a nők körében ha még ma is a konyhában lenne a helyük?

Figyelt kérdés

okt. 9. 22:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Én tök szívesen lennék htb, de nem nagyon van olyam férfi, aki keres legalább, havi 1.5M forintot, és hajlandó eltartani, (természtesen minimum olyan szinten, mint, amit én tudtam most magamnak biztositani azzal, hogy tanultam, multinál dolgozom, és nem a konyhában vagyok)
okt. 10. 04:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem autista módon szó szerint értjük a dolgot, hanem úgy, hogy a régi idő szerint... azért lenne akkor kevesebb a megcsalás, mert ha járhat-kelhet egy megcsalásra hajlamos nő, ahogy akar, nagyobb valószínűséggel botlik bele vki olyanba, aki vonzó, mintha a házat vagy a farmot csak nőegyletbe menéskor meg "reprezentációs események" miatt hagyhatja el. De azért akadt egy-két hely, ahol a férj vmi rokona, vagy a szexi lovászfiú, kertészfiú, tejesember, postás, szerelő ápolgatta az asszonyt, ha az kikapós volt. Mondjuk azt nem értem igazán, hogy abban mi az érdem, hogy van egy nőd, aki megcsalna, de csak azért nem b...ik félre, mert nincs kivel. Inkább jól kellene választani.
okt. 10. 04:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted régen nem voltak megcsalások? Dehogynem. Ugyan úgy, aki akart azt félrejárt, csak akkor még a válás nem volt divat, hogyha kiderült 🤷🏼‍♀️. Ezért mélyen hallgattak sokan, otthon lerendezték (összevesztek, esetleg megverte egyik a másikat), aztán maradtak tovább a langyos pocsolya házasságban. Régen sem volt hűséges mindenki, aki akarta megtalálta a módját. Az, hogy háztartásbeli vagy nem a nő, nem sokat oszt vagy szoroz.
okt. 10. 07:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a világban pont, hogy gyakoribb lenne. Otthon vagyok egész nap, a háztartás nem foglal le, hiszen egyszerűen nincs annyi tennivaló, mert csomó minden egyszerűsíthető, a férjem (aki nem tudom miért az) lenéz és azt gondolja a "konyhàban a helyem", ő meg nincs otthon egész nap, hát nem azzal ismerkedek és csalom meg, akivel akarom? Ha ezt a hozzáállást kapom otthon, ha nem vagyok megbecsülve, elég egy szép szó és máris levett a lábamról valaki más, nem?
okt. 10. 07:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltam egy kis falusi tájházban, ahol egy helyi idős nénike adott elő szórakoztató történeteket a régiek életéről.

Mindenki tudta, melyik asszonynak ki a szeretője, és ha nem volt neki, akkor a szájukra vették, hogy "még szeretője sincs"... XX. század elejéről beszélünk.

Vagy meddig szeretnél visszamenni az időben?

okt. 10. 07:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Lenne időm edzőterembe járni, megkérni a helyes fiúkat, hogy mutassák meg, mit hogy kell használni. 😏
okt. 10. 07:53
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egyrészt lehetőségük is kevesebb lenne rá, másrészt tudnák, hol a helyük.
okt. 10. 08:00
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Hát csak a családomra visszagondolva. Dédmamám ugyan nem hiszem, hogy félrejárt, de megesett 17 évesen. A dédpapa úgy vette el, hogy terhes volt mástól(tudott róla, de szerette és nem akarta, hogy szégyenben maradjon), ez 30-as években volt.

Másik mamám szerelmes lett, elvált, újra férjhez ment(de közbe már csalta a régi férjét az újjal), ez a 60-as években volt.

Szüleim elváltak, de mindkettőnek volt már más addigra- 90-es évek.

Megint olyat idealizáltok, ami nem létezett csak filmekben. Régen sokkal gyakoribb volt, hogy mástól lett a gyerek, mert nem volt fogamzásgátló, se DNS teszt.

okt. 10. 09:11
 19/25 A kérdező kommentje:
#16 Ezért nem kellene egy nőnek edzőterembe járnia. Túl kockázatos. Max olyan helyekre járjon ahol csak nők vannak. Bevásárolni pedig vagy csak a párja menjen, vagy közösen. Strandra pedig csak akkor mehetne nő ha a párjával megy. Ezek persze a szingli nőkre nem vonatkoznak.
okt. 10. 21:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó utat az fejedben élő utópiába.
okt. 10. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!