Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgyérzem megbuktam anyaként és feleségként is, hova tovább?
Amit most elmondok, sokak számára hihetelennek tűnhet,
Sajnos nem így van.
39 éves nő vagyok, van egy 19 éves lányom, és van egy 10 éve tartó élettársi kapcsolatom.
A lányom 14 éves koráig az apjával élt mert válás után én külföldön dolgoztam évekig és így volt neki jobb.
14 évesen ahogy kamaszodott kezdődtek a problémák, így haza jöttem külföldről párommal és hozzánk költözött a lányom.
Középsikola alatt sorra jöttek a botrányok, alkohol, enyhe drogok stb. Nehéz volt vele az elmúlt 4 év.
Én profi női boxoló vagyok, és gyakran járok külföldre a hivatásom miatt, ilyenkor a párom vigyáz Kirára.
A napokban törént az eset amiből a botrány kirobban otthon. Az iratok között kerestem valamit otthon amikor megtaláltam a lányom iskolájától kapott levelet, amiben leírják hogy a tavaly az osztály kiránduláson folytatott viselekdése miatt igazgatói megrovásban részesül és a továbbikban nem tolerálják a lányom zűrös ügyeit hanem azonnali hatállyal kirúgják.
A levélből kiderült hogy a lányom két évfolyam társával lefeküdt, két fiúval, őket is meghallgatták az ügyben és jegyzőkönyv készült közszemérem sértés miatt.
Az egészről én semmit sem tudtam persze, én vagyok a szigorú a családban, párom lazán kezeli , nem az ő lánya.. ennek már 1 éve egyébként.
A lányomat kérdőre vontam, hogy mégis mit gondolt , hogy csinálhatott ilyet és hogy voltak képesek eltitkolni előtte, és leginkább miért!? hiszen én vagyok az anyja, ki védje meg ha nem én. Ő sírva , bömbölve szabadkozott hogy az egész véletlen volt és hogy részeg volt mindenki akkor este. Rákérdeztem hogy páromat hogy tudta rávenni a hallgatásra de erre csak annyit felelt hogy szépen kértem. aztán az orra alatt annyit motyogott hogy "őt sem kell ám félteni". Ekkor azt hittem, hogy csak rá akajra kenni a felelősséget de szöget ütött a fejembe hogy mi van ha nem!?... A lényeg hogy 3 hétig figyeltem csendben és végül kibújt a szög a zsákból, a lányom és a párom viszonyt folytatnak. Kérdőre vontam mindkettőjüket, Zsolti mindent tagadott, nem tudta milyen bizonyítékom van , a lányom viszont bevallotta négyszemközt hogy tavaly a botrány után Zsolti azzal a feltétellel hallgatott ha a lányom lefekszik vele. Ez a viszony azóta is tart közöttük, mint kiderült folyamatosan zsarolta a lányomat.
Elegem van mindkettőjükből. Az exemet azóta már kidobtam , elköltözött, de a lányomat sem akarom látni. Mit csináljak?
És feljelentetted? Mármint egy fiatalkorút zsarolt és kényszerített szexuális viszonyra. Ezt azért nem kéne annyival elintézni, hogy mindössze szakítasz vele?
Ha az én lányomat zsarolta volna egy évig és gyakorlatilag erőszakolta, akkor lehet, hogy utána mennék jobban.
A lányodnak meg éppen, hogy Rád lenne szüksége, meg talán az apjára. nem tudom...
'levélből kiderült hogy a lányom két évfolyam társával lefeküdt..."
És?
Minden diák ezt csinálja!
Az exed egy görény.
A lányodról nem tudok mit írni mert nekem is van lányom és nem tudom mit éreznék ilyen helyzetben.
Csak egy biztos: a következő páromnak ezt nem mesélném el, mert akkor ő is eljátszik a gondolattal hogy megdgná a lányomat.
Amit a lányod csinált hogy ott 2 fiúval volt, az nem bűn.
A tanár aki intézkedett annak sz@r a szexuális élete, vagy nincs is. Tudod milyen “karótnyeltek” a tanárok. Képesek egy fotón is vigyázzban állni és olyan öregesek.
Aha 1 éve kirúgták a lányodat az iskolából és te nem tudtál róla. Nem volt gyanús, amikor nem hozott haza bizonyítványt, meg nem érettségizett le? Te vagy a szigorú szülő, de egyszer sem néztél rá a krétára? Az apja 14 évig nevelte, de ő sem tudott róla, vagy nem érdeklődött a lánya tanulmányairól?
Bocs, de ez iszonyatosan szar kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!