Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi visz rá egyes embereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egyes embereket, hogy megcsalják a szeretett párjukat, ha amúgy minden rendben van otthon, szeretik egymást?

Figyelt kérdés
szept. 3. 08:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Ha MINDEN rendben van és szeretik egymást akkor nem csalják meg csak azt állitotta hogy szereti de valójában nem + vmi hiányzik. Tapasztalat.
szept. 3. 09:18
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
11. Pontosan. Meg aztán ott van az is, hogy előbb-utóbb a hócipője tele lesz annak a félnek, aki mindent megtesz, de nem kap viszonzást.
szept. 3. 09:20
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert nincs minden rendben otthon, már csak a kommunikáció és őszinteség is hiányzik.
szept. 3. 09:24
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

Ja szeretett... jót röhögtem.

Aki megcsalja a párját, az sosem szerette a másikat.

Hazudhatsz magadnak, de ott legbelül tudni fogod, hogy így van.

"Vagy az is lehet, hogy van valami vágy, amire a partner nem vevő, és azt szeretné megélni az ember."

Akit szeretsz, azt képes lennél megcsalni, csak mert a másikkal kiélheted a vágyad?

Az ilyen sose szereti a másikat, mert önző, csak saját magát.

"Ettől még minden másban teljesen rendben lehet a kapcsolat."

Eleve az nincs rendben, hogy felmerül a megcsalás gondolata.

szept. 3. 09:32
 15/30 anonim ***** válasza:
40%
Senki sem tulajdona a másiknak, szabad emberek vagyunk. Mi az hogy megcsalás??? Vele vagyok mert blablabla, a másikkal szexelek mert blablabla. Túl van ez a nagy elköteleződés tolva! Én régen az életemet adtam volna a szeretteimért, a páromért, a barátaimért. Aztán tettek róla hogy ez a hozzáállásom gyökeresen megváltozzon. Ma már csak arra fókuszálok hogy nekem megérje a kapcsolat. Ha neki is akkor jó, ha nem tetszik neki valami, mehet.
szept. 3. 09:47
 16/30 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk imádod a francia konyhát. A párod, az ország legjobb francia éttermének, külföldön is elismert séfje, aki rendszeresen főz otthon, és az étteremből is mindig visz haza.

Akkor te sosem ülnél be egy Mekibe, vagy tolnál be egy gyrost, vagy magyaros pöcit?

szept. 3. 09:52
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

"Mi az hogy megcsalás??? Vele vagyok mert blablabla, a másikkal szexelek mert blablabla. Túl van ez a nagy elköteleződés tolva!"

Te látod, hogy mit írsz egyáltalán?

Nincs túl tolva, csak a csalódás beszél belőled!

"Én régen az életemet adtam volna a szeretteimért, a páromért, a barátaimért. Aztán tettek róla hogy ez a hozzáállásom gyökeresen megváltozzon."

Azért, mert egy suttyó senkiházi kib**tt veled a következőt bünteted, csalod meg?

Te mivel vagy különb akkor?

szept. 3. 10:15
 18/30 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy nincs minden rendben otthon, csak a megcsalt fél hiszi azt, esetleg az ő részéről van minden rendben, de a másiknak nem.
szept. 3. 10:22
 19/30 A kérdező kommentje:
15: Némi egoizmust érzek a hangodban. Én, én, én. Nem érzed, mennyire gáz? :D
szept. 3. 10:39
 20/30 anonim ***** válasza:
#19 nem én vagyok a válaszoló, de teljesen megértem az álláspontot. Csalódott és megbántott ember szavai.
szept. 3. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!