Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egyes embereket, hogy megcsalják a szeretett párjukat, ha amúgy minden rendben van otthon, szeretik egymást?
Ja szeretett... jót röhögtem.
Aki megcsalja a párját, az sosem szerette a másikat.
Hazudhatsz magadnak, de ott legbelül tudni fogod, hogy így van.
"Vagy az is lehet, hogy van valami vágy, amire a partner nem vevő, és azt szeretné megélni az ember."
Akit szeretsz, azt képes lennél megcsalni, csak mert a másikkal kiélheted a vágyad?
Az ilyen sose szereti a másikat, mert önző, csak saját magát.
"Ettől még minden másban teljesen rendben lehet a kapcsolat."
Eleve az nincs rendben, hogy felmerül a megcsalás gondolata.
Mondjuk imádod a francia konyhát. A párod, az ország legjobb francia éttermének, külföldön is elismert séfje, aki rendszeresen főz otthon, és az étteremből is mindig visz haza.
Akkor te sosem ülnél be egy Mekibe, vagy tolnál be egy gyrost, vagy magyaros pöcit?
"Mi az hogy megcsalás??? Vele vagyok mert blablabla, a másikkal szexelek mert blablabla. Túl van ez a nagy elköteleződés tolva!"
Te látod, hogy mit írsz egyáltalán?
Nincs túl tolva, csak a csalódás beszél belőled!
"Én régen az életemet adtam volna a szeretteimért, a páromért, a barátaimért. Aztán tettek róla hogy ez a hozzáállásom gyökeresen megváltozzon."
Azért, mert egy suttyó senkiházi kib**tt veled a következőt bünteted, csalod meg?
Te mivel vagy különb akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!