Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsal?

Figyelt kérdés
A barátom a suli egyik legjobb pasija, 19 éves. Mostanaban edzes utan kb 1 oraval vegez. Eleg sok lanynak tetszik es valamelyik nap is lattam hogy a masik lannyal beszelgetett messengeren. Meg eleg friss a kapcsolatunk, de zavar nagyon, viszont nem akarok sok lenni. Nekem is lenne nagyon sok udvarlom es megsem beszelek veluk. Probalok neki tetszeni nagyon viszont sajnos a tavolsag miatt csak heti 1x talalkozunk. A telefonjat mindig dugdossa. Nem tudom mit tegyek, de nagyon idegesit.
aug. 31. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Te is beszélgess az udvarlókkal!
aug. 31. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
HA ennyire nem bízol benne akkor jobb ha hagyod, felesleges ráerőszakolnod magad.
aug. 31. 12:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat ok
aug. 31. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A suli legjobb pasija megér neked annyit, hogy megaláztasd magad?
aug. 31. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nincs meg a bizalom az már régen rossz, és még csak a kapcsolat eleje. Szerintem szépen menjetek jobbra és balra. Ez csak egyre rosszabb lesz így
aug. 31. 12:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Okes koszonom a valaszokat
aug. 31. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd őt tényleg mert nem bízol meg benne. Ez két dolgot jelenthet; 1., neked vannak bizalmi gondjaid, 2. ő nem megbízható. Mindkettővel foglalkozni kell, mindkettő a saját és az ő beletett energiáját igényli és nagyon nehéz.
aug. 31. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:

"Probalok neki tetszeni nagyon viszont sajnos a tavolsag miatt csak heti 1x talalkozunk."

A távkapcsolat sose működik hosszútávon.

Egy csávónak igénye van arra 19 éves korában, hogy hódítson lányokat, nőket, a heti egyszeri tali nem elégséges neki. Nőzni akar, dugni naponta, vagy amilyen gyakran csak lehet.

Ne akadályozd meg ebben, élvezd amikor veled van, érzelmek nélkül! Mellette pasizzál te is és ha úgy alakul, akkor dobbants!

szept. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!