Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire fontos a szeretőd?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a szeretőd? Hogy bánsz vele? Milyen gyakran beszéltek?

Figyelt kérdés

aug. 18. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Amikor volt, majdnem napi szinten beszéltünk, együtt dolgoztunk. Jól bántunk egymással, reggel kávét vittünk egymásnak, kisebb ajándékokat. Akkor és abban az élethelyzetben fontos volt, nagyon sokat jelentett.
aug. 18. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Nincs és nem is lesz szeretőm.
aug. 18. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Amikor tudtom nélkül szerető voltam, akkor nagyon jól bánt velem a “párom”. Szintén mindennap beszéltünk, nagyon sokszor találkoztunk, olyankor mindig hozott nekem valami apróságot. Azon kívül hogy kb este 8kor eltűnt, amúgy mindig ott volt ha szükségem volt rá. Pozitív vagy nem pozitív de nagyon nem éreztette hogy van még egy nő az életében 😅 sok sok hónapon keresztül.

Aztán mikor lebukott és borítottam mindent az igazi párjánál akkor a férfi kifordult önmagából és megutált engem, de előtte egy igazi szerelmes Rómeó volt. És nem csak a jóban, a rosszban is.

aug. 18. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

"Aztán mikor lebukott és borítottam mindent az igazi párjánál akkor a férfi kifordult önmagából és megutált engem, de előtte egy igazi szerelmes Rómeó volt. És nem csak a jóban, a rosszban is."

Szóval minden jó ellenére, ami a viszony alatt kettőtökkel történt, te szétrúgtad a házasságát is, így köszönve meg neki az együtt töltött időt, szerelmet, közös élményeket...

aug. 22. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
4) jaj fogd már be. Megtevesztett mindenkit. A nejet, a szeretot, a csaladjat. A karma dolgozott. Nem szamitanak a kozos elmenyek... Nezz csak ra a ferjre, köpött a sok kozos elmenyre a csaladjaval, felesegevel. Miert varhatna el mast a szeretotol?!
aug. 22. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Igaza van a #4-esnek. A karma pedig rád is vonatkozik #5. Majd egyszer neked is jön egy jóakaró, aki tönreteszi az életed. (Nem feltétlen megcsalásos ügy).

Szóval ne gondold magad szent igazságosztónak.

aug. 22. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
4. Nem a válaszoló rúgta szét a szeretője házasságát, hanem az a házas ember aki szeretői viszonyba ment bele, és nem csak a párját vágta át, hanem a szeretőt is. Csak épp visszanyalt a fagyi:)
aug. 23. 01:31
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

7.

De a szerető rúgta szét ebben az esetben a házasságát.

Nem tudhatod hogy milyen helyzetbe volt hogy ezt az utat választotta hogy szeretot tartson.

Csak elmondom az én helyzetemet: 36 vagyok és van egy majdnem 6eves gyerekem , terhessége óta csak tűrők és várok ezalatt a 6ev alatt összesen 3x feküdtünk le és bármit tehetek a szülés annyira megviselte hogy egyszerűen irtózik tőle már . IMÁDOM a gyerekem és meghoztam egy döntést és nem akartam hétvégi apuka lenni így benne maradtam ebbe úgy hogy fizikailag k..vára megvisel hogy soha semmi sincs közöttünk. Lehettem kedves odaadó , szenvedhettem látványosan , mehettünk orvoshoz, sőt azt is mondhattam hogy elhagyom de semmi sem változott és akkor mondta nekem egy ember hogy évekig azt nézted hogy neki mi a jó és azt csináltad amit szeretne magyarul nem érhetek hozzá mert ő neki így jó és ezt nekem el kell fogadnom vagy mehetek de a gyerek marad… aha mennyire korrekt már , mindenki így akar szülő lenni hogy megvan a gyerek utána bármit csinálhat az te úgy sem johetsz ki jól.

Na most 6 év után imádom gyerekem és semmi sem változott ugyan úgy van minden ahogy eddig.

Most jutottam el arra a szintre hogy elég és olyan szinten minimális lelkiismeret furdalás nélkül ismerkedek és tartok szeretőt hogy rendesen jól érzem magam. A gyerekem elég nagy már így nem kell ettől sem tartanom mert ragaszkodik hozzám .

Ez csak egy példa volt és akik ismernek minket azok pontosan tudják a szituációt és a saját barátnői tették nem 1x helyre hogy ebből baj lesz.

Mielőtt ilyen helyzetbe kerültem el se tudtam képzelni hogy létezik ilyen de így most már ha hallok egy szeretős történetet egyből tudom hogy baromira nem annyira fekete fehér mint ahogy a megcsalt fel állítja azt..

szept. 11. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a feleséged is tart szeretőt.
szept. 11. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

9/

Amennyiben igen már abszolút nem számít, 0 érzésem van ezügyben csak az számít hogy a gyereknek jó legyen és ameddig azt látom hogy azt akarja hogy "itthon legyek" addig ezt így is fogom csinálni. "Barátnőm" azt csinál amit akar ezen a téren viszont itt jön a lényeges rész hogy ÉN IS.

szept. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!