Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek boldogok?
Szeretői viszonyban voltam egy férfival 1 évig. Érzelem is volt köztünk, most ezt vagy elhiszitek vagy nem. Az elején nem tudtam róluk, majd bevallotta hogy van egy viharos kapcsolata ahol gyakran szakítanak, elvileg olyankor jött hozzám. De biztos vagyok benne, hogy nem csak akkor jött, mert elég aktív viszonyunk volt ebben az 1 évben.
A párja a kapcsolatuk elején megcsalta, plusz nagyon sok rejtett jel volt végig. De most asszonyka bevallotta, hogy megint megcsalta.
Ettől a férfi kiborult, és bosszúból bevallotta otthon, hogy én is vagyok neki.
A nő felkeresett, hatalmas cirkusz lett belőle. A férfi is ellenem fordult, amikor kiderült hogy van esély köztük a békülésre, kitalálta hogy én nyomultam rá, bolond vagyok, szóval hatalmas érvágás volt ez a reakció a számomra, mert én mindig támogattam őt lelkileg is… de eldobott most mint valami használt rongyot.
És most utcán, Facebookon úgy viselkednek, mint egy gerlepár. Hogyan tudnak ezek után így lenni? Szerintetek ez színjáték? Nekem mindig úgy beszélt ez a férfi mint egy laza kapcsolat, de most tök új, hogy így kiállt mellette, akkor mégiscsak szereti azt a nőt. De hát hogy lehetnek boldogok így ezek után? Én nem tudom elképzelni az élethelyzetet…..
"Az elején nem tudtam róluk, majd bevallotta hogy van egy viharos kapcsolata ahol gyakran szakítanak, elvileg olyankor jött hozzám."
Ezen gondolkodj el, amikor majd újra megkeres.
Az exférjem 3 hétig bírta az újrakezdést ,aztán felkereste a szeretőt, nekem pedig minden nap elmondta, mennyire boldog újra vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!