Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan hogy valaki megálmodja azt hogy
megcsalja a párja?
aug. 15. 15:40
Előfordulhat. Inkább az van a háttérben, hogy az illető észreveszi a kisebb-nagyobb jeleket, de nem akarja elhinni/elfogadni. Az agya meg feldolgozza az információt, és kivetíti neki.
aug. 15. 15:50
Ha ilyesmiről álmodik valaki, az a napközben felgyűlt információmorzsák miatt lehett. Pici jelek, amikre tudatosan nem feltétlen figyel fel (mert elfolytja, vagy nem túl kirívó dolgok), de mégis ott motoszkálnak a tudatalattiban nap közben.
Amikor valami traumatikust lát az ember, egy balesetet pl, arról is álmodik éjszaka valószínűleg. Fel kell dolgozni a látottakat.
Csak úgy minden előjel nélkül, a jövőt nem álmodjuk meg és ha álmodsz is megcsalásról, kizárt, hogy pontosan ugyanazt az eseményt álmodd meg, ami ténylegesen történni fog.
aug. 15. 15:52
Féltékeny vagy,az foglalkoztat.
aug. 15. 15:52
Én álmodtam már rengetegszer olyat, hogy elpusztul a világ, jönnek a zombik, jönnek valami űrhajók, vagy egyéb katasztrófáról, olyanról is, hogy lelőttek vagy mindenféle beteg dolog történt.
Nem, az álmoknak nincs ilyen szintű valóság alapja. Max olyan jelenhet meg benne amitől esetleg félsz, de attól az még nem lesz valós.
aug. 15. 15:55
Igy ahogy a 3as írja! Felgyűlik az info, és az agya így dolgozza fel!
aug. 15. 16:14
Létezik valòban olyan amit írsz, viszont ne keverd azzal, hogy pl betegesen féltékeny vagy és egésznap ezen pörögsz, így ezzel is álmodsz. Életem során több mindent megálmodtam, komolyan mondom hihetetlen dolgokat, páromat felkereste az exe, én pedig elötte 2 héttel azt álmodtam, hogy egy nő kopogtat az ajtònkon, aki páromat keresi, a másik pillanatban meg mi ketten ezt a nőt megöltük és elföldeltük. A lényeg, hogy felkereste az exe, hogy mi lenne ha.... barátom közölte vele, hogy nem, mivel velem van és engem szeret, ne keresse többet,ezt miután elmondta nekem,egyből az álmom jutott eszembe. 33/N
aug. 15. 17:11
aug. 15. 17:33
Szerintem arról álmodunk ami vagy foglalkoztat vagy félünk tőle és belül melyen ott motoszkál bennünk a gondolat. A férjem rendszeresen azt álmodja hogy megcsalom, sosem lennek rá képes. Ennyit erről. Ezek az ő gondolatai, félelmei, semmi köze a valósághoz.
aug. 15. 17:52
Persze. Megálmodni megálmodja, a pasi meg vagy megcsalja, vagy nem.
aug. 15. 18:39
Kapcsolódó kérdések: