Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

2 hónapja randizunk egy sráccal... csak szex kapcsolatnak indult, de tovább bonyolódott. Úgy tűnt minden rendben van, de végülis nem köteleződtünk el egymás felé, bár én ilyenkor már nem keresem más férfiak társaságát. Bemutatott a hugának, barátainak, elvitt a barataival való közös programokra...

Majd tegnap jött a fekete leves...

Adott volt hogy szombaton elvitt egy ilyen közös programra, nagyon jól éreztem magam... este nálam aludt, másnap délben hazament... Viszont kaptam egy üzenetet egy lánytól, hogy mióta "velem van" a srác 2x sz*xeltek. Az első alkalom nem okoz számomra problémát, mert akkor nagyon az elején voltunk...viszont a második az pénteken történt.. A csaj végig tudott rólam, elmondta neki a srác, hogy többet érez irántam, mint gondolta... aztán a csaj írt neki. Megtudtam, amint jeleztem ezt a srác felé, kocsiba ült és visszajött hozzám. Nem magyarázkodott, nem könyörgött semmi ilyesmi...mondta hogy kár lenne bármivel is takaróznia, ez történt. Porig aláztam a magam arrogáns módján, szépen kimérten, oda szúrtam ahol a legjobban fáj neki.

A legszomorúbb az egészben, hogy szombaton valamilyen okból kifolyólag rákérdeztem nála, hogy van-e más rajtam kívül és a szemembe hazudott.

Illetve az, hogy túl könnyen ment köztünk minden, mindig mindent megtudtunk beszélni, közös érdeklődési kör...minden összhangban volt. Erre ezzel elcseszi a bizalmam.

Végül, megkérdeztem tőle, hogy utolsó szó jogán szeretne-e valamit mondani, majd megölelt és elsírtam magam aztán ő is. Szürreális volt az egész... annak a vállán sírni, aki megbántott.

Régebben többször is elmondta, hogy fél, hogy olyan lesz, mint az apja hogy nem fog tudni megállapodni... hát itt az eredménye.

Sokszor elmondta, hogy nagyon megszeretett és furcsa számára, hogy ennyi érzelmet kitudtam hozni belőle ilyen rövid idő alatt...

Végül nálam aludt, nem történt köztünk semmi, csak beszélgettünk egész éjjel..

Nemtudom mit higgyek el, mit ne...

Valami nagyon megfogott benne... nem vagyok szerelmes... de nemtudom hogy eltudom-e engedni, vagy hogy mi lenne a jó.

Elmondása szerint visszaakarja építeni a bizalmam... és engem akar.

A lánnyal tegnap szemem láttára megszakította a kapcsolatot..

Nemtudom, hogy akarom-e hogy visszaépítse a bizalmam... vagy hogy képes lenne-e rá...

30/F 27/L

júl. 29. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez eleg egyertelmu, hogy megbizhatatlan es abszolut nem tisztel teged. Kar lenne tovabb huzni ezt, ennel talalsz jobbat is.
júl. 29. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Elvégre nem volt kimondva hogy ti egy pár vagytok bár tény hogy megértem te még is úgy tekintettél rá. Én azt mondom próbáld meg egy utolsó esélyt kaphat mint hivatalos kapcsolatban. Igen benne van a pakliban hogy nem fog sikerülni de benne van az is hogy talán igen. Minden kapcsolat lutri sokan hiszik szentül hogy őket nem csalnák meg talán így van vagy csak nem tudnak róla soha. Próba szerencse.
júl. 29. 08:46
 3/11 anonim ***** válasza:

A kérdező egyértelműen akarja ezt a pasit, csak némi megerősítésre vár.

A te döntésed minden, én csak annyit mondanék, hogy a szexpartnerednek nem volt kötelező lefeküdnie más lánnyal, hazudni se lett volna muszáj, hisz csak szexkapcsolatban voltatok.

El kell gondolkozni ezen, hogy szerinted ezek tényleg azért történtek így, mert annyira fontos vagy neki??

Vagy lehet, hogy azért mert egy manipulatív ember, aki kihasznál most téged, később meg majd más lányokat??

júl. 29. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már így kijelenti, hogy fél hogy olyan lesz , mint az apja, akkor elkönyvelheted, hogy olyan is lesz, mivel egy ilyen program fut tudatalatt is az agyában, hogy ő nem lehet másmilyen. Amíg ezzel nem foglalkozik tudatosan addig nagyobb az esélye, hogy ugyan ilyen marad, csak akkor már hivatalosan fog csalni. Nyilván neki is fáj, hogy ilyen veled, de ez akkor is tönkre fog tenni mindenkit, aki benne van. Szóval logikusan azt tanácsolnám, hogy hagyd és keress mást, mert ez így nem lesz jó, de úgyis az érzelmeid döntenek. Szóval menj bele, csalódj addig ,amíg végül elég lesz az egészből és nem lesz benned kérdés. De a legjobb lenne, ha jól sülne el természetesen.
júl. 29. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 ez teljesen igaz. Exférjem is elvileg minden erejével azon volt, hogy ne olyan legyen, mint az apja. Aztán egymásnak falaznak mai napig🤣
júl. 29. 09:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nem fog változni. Csalni fog folyamatosan. Aztán ha talál egy nálad vonzóbb csajt téged kidob.

"megszeretett és furcsa számára, hogy ennyi érzelmet kitudtam hozni belőle ilyen rövid idő alatt..."

Tipikus férfi manipulatív szöveg.

Lefordítva annyit jelent: jó leszel fix pontnak ha dugni akarok, és nem jön össze másik csaj.

Én megelőzném ezt, és azonnal véget vetnék a kapcsolatnak. Ha már most az elején ezt csinálja mi lesz később amikor már rád is un valamennyire?

júl. 29. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:

"A lánnyal tegnap szemem láttára megszakította a kapcsolatot.."

Persze, csak ahogy talál, egy másik lányt fog felszedni melléd...

ígérget, mert jó vagy neki ha nem tud felszedni mást. Ha ilyen naiv és buta vagy, hogy neked ez így megfelel...

Ha valamit érzett volna irántad a "pénteki" alkalmat kihagyta volna.

júl. 29. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a " fél, hogy olyan lesz, mint az apja" tipikus felelősséget nem vállaló, hárító szöveg.
júl. 29. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Instant kuka
júl. 29. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindegy, egész életedben bánni fogod, ha nem adsz esélyt magatoknak. Láttam én már nőcsábász pasit belerokkanni a szerelembe, az meg a legerősebb kötelék a világon, csak a szülői szeretet erősebb, szóval felesleges lebecsülni. Persze ne öregedj és csúnyulj meg egy ilyen mellett, de mire mész egy azért megbízható pasival, mert annyira nem vonzó, hogy esélye sincs megcsalni?
júl. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!