Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hamarosan meg fognak csalni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamarosan meg fognak csalni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is: én 25 éves vagyok a párom 24. Lett egy új kolléganője akire már az elejétől kezdve féltékeny voltam sajnos kár volt. Na az új kolléganő és a párom a tegnapi nap mikor ott voltam én is nem nagyon szóltak egymáshoz. Mikor megjelentem és beszéltek a csaj gyorsan arrébb fent. Egymással fa pofaval beszélgetnek a jelenlétemben. Rendkívül gyanús minden, ezért vissza néztem a kamerát. Mikor nem vagyok ott állandó a mosolygás, vidámság és flört. Panzióban dolgoznak. Hétfőn kedden midnenki szabadságon lesz csak ketten lesznek. Múltkor is már túlorazott a barátom. Szerintem még nem csalt meg de megfog. Mi a francot csináljak? Eddig nem csinálták ezeket a jelenlétemben.

júl. 27. 16:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

2 lehetőséged van.

Szakíts vele azonnal, nem is kell megmagyarázni miért.

Ha vele akarsz maradni, akkor meg elviseled, hogy mással is kavar.Ennyit tudsz csinálni.

júl. 27. 16:33
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Csodálatos kapcsolatod van. Nem is értem miért vagy még vele?
júl. 27. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

„Hamarosan meg fognak csalni. Mit tegyek?”

Tedd azt, mint vizsga előtt a nebulók! Izgulj azon, hogy meglesz-e! 🥹

júl. 27. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Inkább csatlakozz hogy meglegyen az édeshármas.
júl. 27. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Szakíts. Vagy azért mert okkal féltékenykedsz vagy azért mert ok nélkül.
júl. 27. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Én elhagynám.

De látványosan keresnék gyorsan egy sokkal jobbat mint ő, hadd egye a penész.

Ha esetleg már gyerek is lenne akkor megbosszulnám.

Férjem amikor lebukott nagyon magam alatt voltam.

Sokkal jobb lett minden amióta megcsaltam bosszúból.

Rendesen retteg hogy én másnak is kellek és nehogy elváljak tőle.

júl. 27. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

A te esetedben viszont összepakolnám a cuccait és azt mondanám nekem ez lapos unalmas, nekem másra van igényem.

Soha nem árulnám el neki h mit tudok és mennyire fáj.

Megmondanám hogy ő kevés, és kihűlt a részemről. Aztán gyorsan keresnék egy sokkal jobbat, magasabbat .

júl. 27. 18:23
 8/14 anonim válasza:
76%
Ugyan ez volt velem is, végül megcsalt az exem vele. Szakítottam vele miután megtudtam. Neked is ennyit tudok tanácsolni.
júl. 27. 18:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát ha mindenkivel lefeküdnék akivel nevetünk együtt akkor minden héten mással lennék...
júl. 27. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Szakíts. Aki meg akar csalni, az meg is fog. Itt az ócska színjáték a gond, nem az, hogy elröhögcsélnek.

Hamarosan jön az az idő, hogy a párod mindenféle konfliktust generál nálad, a végén pedig közli, hogy mindenhol jobb, mint veled.

júl. 27. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!