Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni, h valaki két lyukra játszik?
Figyelt kérdés
Elöször a csávót figyelmeztettem, fejezze be.
Aztán az áldozatot, hogy valószínű ez van.. adtam neki címet, hogy hol találkoznak vagy hogy hol alszik a csávója..
Én vagyok a rossz, aki hazudik.. nekem nem kell hinni, mindent leírtam neki, csak utana kellett volna járni, de szerintem
Megbeszélték a csávojaval az meg adott valami mesét.
Most kiraktak közös fotokat meg ilyen aláírásokkal, hogy szeretlek.
Multkor letiltott, azota feloldott.
júl. 21. 12:33
1/7 anonim válasza:
Tudattad a csajjal aki a párjának hisz. Ezek után nincs más dolgod mint elfelejteni, hogy léteznek.
2/7 anonim válasza:
Itt már semmit. Aki vak akar lenni, az az is marad.
3/7 anonim válasza:
Mit lehet tenni?
Levenni róluk a figyelmedet, és azokba a tevékenységekbe tenni időt, energiát, amik a saját életedet előre viszik, jobbítják.
Egyébként nőtől szeretnél esetleg valamit?
4/7 anonim válasza:
Semmit nem tudsz ezen felül tenni, és nem is kell.
5/7 anonim válasza:
Mit érdekel téged?? Ha jól értem, te nem vagy a háromszögükben. Elmondtad, kész.
6/7 anonim válasza:
Letiltani a szamat mobilon es kozossegi oldalakon majd elfelejteni. Aztan aki szeret a rongybaba szerepeben lenni az persze nem csinalja meg.
7/7 anonim válasza:
Mi közöd más magánéletéhez?
Irigykedsz tán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!