Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés

Pròbàlok nem tùl specifikus lenni.

Pàrommal mindketten 40 felett vagyunk, ès a környezetemben nincs senki akivel ezt megosztanàm, azèrt kèrek itt tanàcsot.

Pàrom szakàcskènt dolgozik egy külföldi üdülőközpontban nyaranta. Ilyenkor tàvkapcsolatban vagyunk.

Eddig soha nem kètelkedtem benne, de tegnap èjjel kaptam egy rakàs screenshot-ot ès egy screenrecord-ot egy szàmomra ismeretlen fèrfitòl.

A férfi azt ìrta hogy ő a pàrom szeretőjènek az immàron volt vőlegénye. Leírta azt is, hogy a menyasszonya règi telefonjàt akarta hasznàlni ès ìgy talàlta az üzeneteket Messengeren

A screenshotokon az làtszik, hogy a pàrom ès a nő talàlkàkat beszèlnek meg ès egyèrtelműen arra utalnak, hogy szexelnek. Emlìtve vagyok èn is, màrmint hogy a pàrom azt ìrja, hogy szeret, de magànyosak a kint töltött hònapok, a nő hasonlòkat mond a vőlegényéről. Az üzenetek alapjàn a kapcsolatuk kizàròlag szexuàlis. Van olyan üzenet is a pàrom àltal küldve, ahol arra kèri a nőt hogy ne is mutatkozzanak együtt, mert nem akarja hogy a munkatàrsak pletykàljanak.

Kiborultam ès azonnal felhìvtam szàmonkèrni hajnali egykor.

Meglepődött, nem is èrtette hogy miről van szò, meg volt ijedve mert azt hitte valami baj van itthon èn meg zokogtam először.

Àtküldtem neki pàr kèpet ès tènyleg meglepettnek hangzott. Vàltik àllìtja hogy ezek nem igaziak, valaki szòrakozik velünk.

Azt èrtem, hogy screenshotot könnyű szerkeszteni, de screenrecordot nem.

Esküszik, hogy nem csalt meg.

Ma is beszèltünk, az volt az ötlete, hogy a bipolàris exe szòrakozik (hàrom ève szakìtottak) mert màsròl nem tudja elkèpzelni, hogy ilyet csinàljon.

Teljesen össze vagyok zavarodva.

jún. 24. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem azért de szerintem egyértelmű, hogy megcsal, ott vannak a bizonyítékok. Meg el ne hidd ezt a kamut, hogy az exe szórakozik főleg 3 évvel szakítás után.. Annak a férfinak mit írtál vissza? De hogy biztos legyen a dolog én a helyedben felhívnám azt a férfit és kérném mondja el hívásban mindent amit tud, majd rögzíteném a beszélgetést és lejátszanám a párodnak kíváncsi lennék azután mennyire tagadná
jún. 24. 02:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy állítás egy tagadás. Ezt soha nem fogod megtudni.
jún. 24. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, én full hűséges típusnak tartom magam. Egyszer dolgoztam kint szállodában 4 hetet. Azt a bezártságot, azt a légkört, azt a vmit nem lehet elmondani. Eskü ha még egy hetet maradnom kell, csalódok magamban..

Szóval ja tuti félrejár.

jún. 24. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindegyik tagad, egy percig se gondold, hogy ez valami átverés. Ilyenkor az ember mindig hinni akar, de ha ezt az utat választod, akkor tudd, hogy zöld utat adsz a további megcsalásokra. Én azonnal kidobnám a helyedben, ha csak nektek nem fér bele a megcsalás.
jún. 24. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, milyen érzés... De jobb lett volna kicsit lecsillapodni, és hűvösebb fejjel kérdőre vonni, méghozzá videóhívásban. Akkor láthattad volna az arcát, figyelhetted volna a hazugságra utaló jeleket.

Amúgy egyetértek az 1. válaszolóval: vedd fel a kapcsolatot a pasival, aki küldte az anyagokat.

jún. 25. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kár volt a lapjaidat kiteregetni, sokkal óvatosabb lesz,nem biztos,hogy meg fogod tudni az igazat.

Szerintem is tuti megcsal,mindig tagadnak a végsőkig.

Az volt feleségem még akkor is tagadta a viszonyát, amikor már terhes volt a pasijától.

jún. 27. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!