Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követik prostik FB-on?
Szerintetek miért követnek be prostik valakit Facebookon? Hogy találnak rá pont a pasim FB profiljára? Ő állítja,hogy nem csal meg, de nem tudok hinni neki.
A nők profilján annyit látok,hogy ha magányos vagy/szerelemre vágysz keress meg,stb.. köszi előre is !
"Ráadásul, egyszer állítólag egy ilyen nő csak úgy a semmiből ráírt a pasimra, mutatta magát meztelenül,aztán kérte a pasimat is,hogy mutassa meg az álló farkát..."
A legtöbb ilyen oldalt férfiak szerkesztik, tehát a "nő" nem magáról küldött képet, hanem egy ismeretlen nőről.
Sok idióta pasas bedől ennek, küld magáról egy intim képet, amivel utána megzsarolják, hogy vagy fizet egy nagyobb összeget, lehetőleg kriptoban, vagy pedig csinálnak neki egy álprofilt és minden nőismerősének elküldik, beleértve a kiskorúakat is...
Innentől kezdve mosdathatja magát, mire kiderül az igazság, már jól meghurcolták és megbélyegezték.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Remélem arról van szó,amit többen is írtatok.
Amióta 1000+ követőm van instagramon, azóta napi 8-10 nyilvánvalóan kamureg "ribi" követ be újonnan, megy is a tiltás mindegyikre azonnal.
Tiltsad őket te is, ha attól jobban alszol.
Amúgy ne a kamuregektől féltsd a párod, hanem a valódi nőktől, akik ott laknak a környéken.
"Szerintetek miért követnek be prostik valakit?"
Mert a prostinak kuncsaftokat kell szerezniük. Így logikus, nem?
Ugyan ebbe vagyok. Az utobbi idoben mindenfele.prosti koveti a ferjemet tiktokon is es facen is
Tagadja de sztem nem veletlen.. vhova bevan regisztralva.
"Tagadja de sztem nem veletlen.. vhova bevan regisztralva."
Kissé paranoid vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!