Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megcsalás jelei?
Gyakran félre vonul, nem mutatja meg az üzeneteit, másabb az ágyban
Az egyik volt exem, providentezett és “vasárnap is dolgozott” rajta kaptam hogy a kocsija az exe előtt áll, ezt még próbálta megmagyarázni, de amikor az egyik ismerősünk vette észre őket “hajókázásnál” ott lett vége. Szült neki egy gyereket ott hagyta, és rá fogta hogy az enyém, mikor meglett az dns teszt felvolt háborodva, hogy biztos lekrtam a laborban az ott dolgozó hölgyet😂
"Gyakran félre vonul, nem mutatja meg az üzeneteit, másabb az ágyban"
Hát ezek konkrétan azok.. Persze más is van de ezek is toplistásak.
Ha van rá lehetőséged, nézd meg a telefonján az üzeneteit (sms, messenger), ha magától nem hajlandó megmutatni. Például ha egyszer ottfelejti az asztalon, vagy akárhol, amíg fürdeni megy, vagy nem tudom...
Egyáltalán nem etikátlan ilyet csinálni szerintem. Ha nem lenne titkolnivalója, megmutatná magától.
Nálunk jó pár éve sok-sok tagadás után úgy bukott le végleg a párom, hogy véletlenül belépve maradt Facebookon az én gépemen... Így "élő egyenes adásban" néztem végig, ahogy megbeszélték a legújabb találkozást esti időpontban, lakáson...
Sok jel lehet még, nagyon jellemzőek például a viselkedésbeli változások. Például ha eddig külön program után mindig részletesen elmesélte, hol járt, kivel, mik történtek, újabban meg szűkszavú lett ilyen helyzetekben, vagy egyáltalán nem is mond semmit. Vagy például a veled való beszédstílusa megváltozik. Vagy ha évekig ugyanazt a márkát használta dezodorban, de most hirtelen újra vált. (Ez persze lehet azért, mert tényleg megunta.) Vagy jobban ad magára öltözködésben, frizurában (ha nő, akkor sminkben is).
Ha nem sajnálod az időt ilyenre, átnézheted a ruháit a szennyesben, lehet rajtuk hajszál, rúzsfolt, ismeretlen női illat.. (Egy hajszálat még ki lehet magyarázni, de több ugyanolyan színűt már nem.)
De amire írtad, hogy vannak, az szinte 100%-ig biztos jele annak, hogy megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!