Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik a megcsalás jelei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a megcsalás jelei?

Figyelt kérdés
jún. 22. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran félre vonul, nem mutatja meg az üzeneteit, másabb az ágyban

Az egyik volt exem, providentezett és “vasárnap is dolgozott” rajta kaptam hogy a kocsija az exe előtt áll, ezt még próbálta megmagyarázni, de amikor az egyik ismerősünk vette észre őket “hajókázásnál” ott lett vége. Szült neki egy gyereket ott hagyta, és rá fogta hogy az enyém, mikor meglett az dns teszt felvolt háborodva, hogy biztos lekrtam a laborban az ott dolgozó hölgyet😂

jún. 22. 19:13
 2/12 anonim válasza:
100%
Az én párom anno úgy csalt meg, hogy évekig semmi jelét nem láttam, csak véletlenül tudtam meg. 26/N.
jún. 22. 19:29
 3/12 anonim válasza:
100%
Nálunk klasszikus telefon lebukás volt. Először felfigyeltem, hogy aktív viberen éjjel 2-kor, aztán 3-4-5 is. Szembesítettem, persze tagadott amíg azt gondolta megmagyarázható. Mondtam neki, jó, akkor most megvárjuk a választ. Ha neutrális jön, elnézést kérek a gyanúsításért, ha nem elolvassuk együtt. Ku lehet találni, mi lett a vége…
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Abbol van egy jo par, amire arra lehet vonazkoztatni
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Most mi a gond a megcsalással? Csald meg te is és kvittek vagytok. Ha nő vagy ott van a kommentem allat a privát gombocska. Vállalok kiszállást is.
jún. 22. 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi elhidegülés, s hogy nem kívánja már veled olyan sűrűn, intenzitással a szexet. A konkrét "jel" egyénfüggő, de ugyebár te ismered a párodat.
jún. 22. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
XDDDDDD most miért lett lepontozva a válaszom (5)? Szerintem tökre építő jellegű hasznos komment volt.
jún. 22. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Gyakran félre vonul, nem mutatja meg az üzeneteit, másabb az ágyban"

Hát ezek konkrétan azok.. Persze más is van de ezek is toplistásak.

jún. 22. 22:27
 9/12 A kérdező kommentje:
# 8 ezek vannak
jún. 23. 06:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van rá lehetőséged, nézd meg a telefonján az üzeneteit (sms, messenger), ha magától nem hajlandó megmutatni. Például ha egyszer ottfelejti az asztalon, vagy akárhol, amíg fürdeni megy, vagy nem tudom...

Egyáltalán nem etikátlan ilyet csinálni szerintem. Ha nem lenne titkolnivalója, megmutatná magától.

Nálunk jó pár éve sok-sok tagadás után úgy bukott le végleg a párom, hogy véletlenül belépve maradt Facebookon az én gépemen... Így "élő egyenes adásban" néztem végig, ahogy megbeszélték a legújabb találkozást esti időpontban, lakáson...

Sok jel lehet még, nagyon jellemzőek például a viselkedésbeli változások. Például ha eddig külön program után mindig részletesen elmesélte, hol járt, kivel, mik történtek, újabban meg szűkszavú lett ilyen helyzetekben, vagy egyáltalán nem is mond semmit. Vagy például a veled való beszédstílusa megváltozik. Vagy ha évekig ugyanazt a márkát használta dezodorban, de most hirtelen újra vált. (Ez persze lehet azért, mert tényleg megunta.) Vagy jobban ad magára öltözködésben, frizurában (ha nő, akkor sminkben is).

Ha nem sajnálod az időt ilyenre, átnézheted a ruháit a szennyesben, lehet rajtuk hajszál, rúzsfolt, ismeretlen női illat.. (Egy hajszálat még ki lehet magyarázni, de több ugyanolyan színűt már nem.)

De amire írtad, hogy vannak, az szinte 100%-ig biztos jele annak, hogy megcsal.

jún. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!