Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet lebukás veszélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lebukás veszélye nélkül csapdába csalni a palit?

Figyelt kérdés

Arra gondoltunk,hogy kamu instárol írunk neki ,hogy milyen helyes,lenne e kedve ismerkedni.

Bizonyára elkezdenénk beszélgetni...sajnos ez a megérzés...

de hogyan lehet készíteni kamuinstát hogy sehogy ne tudja hozzám kötni a fiókot,és milyen fotót töltsek fel hozzá

valaki csinált már ilyet?

2024. jún. 15. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan, miért vagy ilyen szánalmas?Ha már ilyenre kell vetemedned, mert ennyire semmibe véve érzed magad, ezzel az energiával már másik faszit is kereshetnél, aki talán megbecsülne.
2024. jún. 15. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit sem lesz feltünő h beköveti egy vadi új profil, 0 követővel és ismerkedni akar..
2024. jún. 15. 18:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen ettől félek én is,hogy gyanakodna emiatt..
2024. jún. 15. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Vele is ezt csinalja az exem hogy kqmprofilokról írogat fel kéne rúgni az ilyeneket.
2024. jún. 15. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
2# Lányként 5 perc alatt lenne 300 feliratkozója. Itt nem ez a probléma.....
2024. jún. 15. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 Persze ha kiteszi valamilyét. De hacsak nem fogyatékos a párja akkor felismeri, kamu képeket meg megint csak kiszúrod ha nem vagy hülye.

De kajak kezdem elhinni, hogy én vagyok az egyetlen aki lecsekkolja ki ír rá..

2024. jún. 15. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én
2024. jún. 15. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt akarod hogy a barátnője dobja ki? Aztán akkor veled jár majd?
2024. jún. 16. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha szimplán csak megbíznál a pasidban, ahelyett, hogy tesztelgeted?

Ha nem hülye, egyből leveszi, hogy valaki csak szórakozik vele.

Amúgy meg manapság már 10-ből 9 új insta az kamu, másoktól lopott képekkel és sztorikkal készül.

2024. jún. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!