Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok errol a viszonyrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a viszonyrol?

Figyelt kérdés

Szerette a. Feleségét pedig nem volt jó a házasságuk, szeretet pótlás miatt menekült hozzám,sokszor érzete h belém tudna szeretni ezzel párhuzamosan az érzelmei csökkentek is a felesége iránt. De ahogy jobban mégismert elmúltak az érzelmei, ettől független a vonzalom memaradt és az erzes hogy szeret velem lenni megamaradt. Úgy döntött szakít velem mert az erzelmei elmentek csak szexre nem akar hasznalni hiaba vonzodik hozzam. Elment új munkahelyre is, de elvalasunkor mondta h nem akarja Velem megszakítani teljesen a kapcsolatot, szeretne néha beszélgetni velem és nem akarja h mint 2 idegen legyünk mert kotodik hozzam es az elete resze vagyok. Azt mondta így h szakított velem valoszinu a házassága nem lesz fentarthato mert a Feleség nem adja meg neki azt amit én adtam szeretetet és törődés és valószínű h akkor radobben h igy nem mehet a hazassaga, és ha Úgy alakul felkeresne 1 rendes kapcsolatra engem, mert hosszú ideig voltunk együtt és szeretett alapvetően csak rossz volt az időzítés mivelakkor kerültünk egymás életébe, mikor neki felesége volt. Mindig mondta ha nem lenne családja simán osszejonne velem párkapcsolatra

Mert bár az érzelmei lecsokkentek kozrejatszott h titkosviszony problémás es. Ez tette tonkre a kapcsolatunkat, de 1 rendes kapcsolatban másabb lennék,jobban is oda. Tennénk magunkat nem úgy mint 1 viszonyban.

Mit szóltok a történethez? És. Mit szóltok ahoz h miattam volt elviselhetetlen a házassága, de én most mar nem leszek nincs aki egyben tartsa a házasságát. Ilyenkor az embernek már ez1 elég erős pofon felrazas h elvaljon nem? Mert még szeretozes előtt nem oldódott a. Hazassaga, szerető képbe kerülese kényelmessé tette a szar hazassagat így h egyedül maradt rajohet h nem jó így neki? Rajhet h még fiatal nem kellene így élnie? Lehetne 1 rendes kapcsolata ahol szeretve van

Nem történt lebukás, azért szakított velem meert ez a. A. Viszony megmergezte a kapcsolatunkat. Azt mondta h elhagyott és. Új munkahelyre ment most fog eltelni h mi lesz, de ha nélkülem már nem elviselheto ottthon, akkor elválás mert én tettem elviselhetove neki azal h tőlem kapott törődés és nem a szexre értem. Nem tudom h akkor lenne bátorsága újra. Felmérési csak mint rendes. Kapcsolat.

Egyébként barátnőm ugyan ilyen cipőben járt. Ő is sok év. Után összegéről a szeretőjét mert mikor mind 2. Egyedülálló lett felmérések egy,azt rendes kapcsolatra. Immár 6 éve együtt vannak

2024. máj. 22. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as kérdező "A feleségét sem szereti már ezt is mondta. Csak még nem annyira szár h kilepjen. Én meg még nem vagyok elég jó h kilepjen"

Nahh igen jó, hogy beláttad a lényeget, és magadnak is megválaszoltad! Annyival kiegészíteném, hogy az ilyenek senkiért sem lépnének soha! A családjukat nem hagyják ott egy szeretőért! Nem érsz te neki annyit, hogy lépjen! Űríteni jó vagy neki és ennyi.

2024. máj. 22. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szerinted te nem vagy elég jó annak az embernek, aki a felesége hata mögött mást dug? Veled mit csináltak, szr volt a gyerekkorod, vagy mi az, ami miatt egy ilyen alakra vágysz? Meg neki akarsz megfelelni? De most őszintén…
2024. máj. 22. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

Mikor kezdtük a viszonyt meg szerette a feleségét csak idővel élmény ott is az érzelem h nem történt semmi amitől javult volna köztük a hazassag"

Mar mitol javult volna a hazassaga? Ez olyan hulye felfogas ... se s no, se a ferfi (foleg o) nem tett semmit, hogy javuljon. Az egyetlen dolog amit tett,hogy aut az energiat amit a kapcsolata javitasara fordithatott volna, beled fektette, de azt is foloslegesen mert teged se szeret. Az egyetlen "jo" dolog ami kisulhetne ebbol, hogy mar omaga is rajott, hogy nem szereti a feleseget( eddig se szerette, kulonben nem csalta volna meg, csak nem tudatosult benne) es igy elvalhatnak. De gondolom szart se fog tenni, hatha a no kidobja mert megtudja hogy csaljak, mert tuti fog mas szeretot is tartani, te csak az egyik lehettel

2024. máj. 22. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a szar kapcsolata a feleségével még mindig jobb, mint a viszonya veled. :D Azért ez megalázó lehet.
2024. máj. 22. 15:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat az elirasokert a telefon javító programja.

Utolsó mondat h barátnőm is kidobta a szeretőjét anno mert a kapcsolatat valasztotta, de sok év után mind a ketten egyedülállók lettek osszekerultek megint immár rendes kapcsolatban vannak 6eve.

2024. máj. 22. 17:34
 16/18 anonim ***** válasza:
don St. James di Fülig él!
2024. máj. 22. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked egy eleg keserves eleted van, es ezt azzal tetezed, hogy ilyesmi emberekkel szurod ossze a levet. Neked egy pszichologus kene, aki hekyretenne a fejedben, jogy mit jelent nonek lenni, mi az a tartas, mit jelent az erkolcs stb. Jelen pillanatban, te nem tudsz egy normalis ferfival kapcsolatot kialakitani, mert egy teljesen mas koordinatarendszerben mozogsz, mint ok. Maradnak az ilyen sittes, alkoholista, megcsalo es egyeb nem tul hizelgo szerencsetlenek. Neked ez a valasztek, de csak azert, mert te meg igy elsz, normalis ferfi sarkon fordul, ha rajon az ertekrendedre.
2024. máj. 22. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Hazudik. Nem szeret. Talán van már új szeretője, aki nem ér mindig rá. Olyankor jössz te 'C' tervnek.
2024. máj. 23. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!