Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a legtöbb ember ha valaki elmondja hogy a párja megcsalta?
De nem érted, hogy nem a te dolgod? :D gondolom felnőtt emberekről van szó. Majd ők eldöntik, hogy akarnak élni.
Amúgy meg sok a rossz indulató, kavarós rokon is. Nálunk is volt már aki be akart kavarni, mert irigykedett a boldogságunkra.
Te jelezted. A rokonod nem foglalkozott ezzel az infóval, ő szereti azt a nőt. Fogadd el.
"A barátnője folyamatosan csalja minden héten mással.több éve. "
Ezt én így látatlanban sem hiszem el :D
barátnője folyamatosan csalja minden héten mással.több éve. "
Nos ez évente 54 hét, ugye? Több éve, mindig mással, akkor 200ember. Ja, biztos így van.
Másrészt érdekes, hogy mindig" ti" jöttök rá, hogy ki kit csal. Sőt, sokszor.
Harmadrészt ti vagytok az igazság lovagjai, hogy mindenki sorsát szíveteken viselitek? Nagyon úgy tűnik nincsen saját életetek, hogy mindig máséval kell foglalkozni.
Ne üssétek bele az orrotokat más dolgába és kész. Főleg ne ha látod, hogy nem kér belőle. Ennek ellenére csak nyomjátok a dolgot ha kell valakinek ha nem. Szerintetek van még barátotok?
Én nem mondanék senkinek semmit, kivéve, ha rokonom az illető, azt is csak nagyon óvatosan.Pláne, ha egyébként tudom, hogy úgy sem hagyná ott.Akkor minek szenvedtessem ezzel?
Megkérdezném minden oké-e köztük, ha azt mondja igen, akkor nincs is mi mást mondjak.Ha érdekelné, úgy is észre venné magától, hogy valami gond van.Ha meg nem veszi észre, éljen tovább boldogan.Sem időm, sem energiám nincs mások életét élni, másokkal hadakozni engem nem érintő dolgokban, ellenségeket szerezni.
Te is inkább vizsgáld meg, hogy jó szándékból csinálod-e ezt a leleplezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!