Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Néhány hónapja láttam több ilyen kérdést is, és velem is megtörtént. Szóval van kettő bátyàm egy 30 és egy 27 éves. 3 élünk + a kisebbik bàtyàm barátnőjével aki velem egy idos (20L) 2 éve vannak együtt, egy suliba jártam a lánnyal, miattam ismerte meg a bátyám. Néhány hete ketten voltunk itthon és megcsokoltam a csajt. Nem ellenkezett, de nem is viszonozta szívből. Mondtam hogy tartsuk titokba, de felek, hogy kiderül és a batyam szét veri a fejem. Màr megkérte a lány kezét is. Azóta nem történt semmi, és nem is tervezem szét barmolni a kapcsolatot
máj. 2. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Én elmondanám a bátyámnak, hogy nem bírtam a farkammal, de a csaj viszonozta a csókot, hogy megmentsem a bátyám a szutyok ribitől örökre. Nem baj ha kapok megérdemelném. Viszont ha nem mondod el az a ribike mással fogja megcsalni és lehet gyermekük is lesz már aki szenvedni fog fölöslegesen.

Az nem érdekes, hogy nem szívből viszonozta a csókot mert akkor is smárolt veled, hagyta, hogy megcsókold. Úgyhogy tessék borítani a bilit.

máj. 2. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek elsővel. Joga van tudni a testvérednek, hogy milyen "nőnek" is kérte meg a kezét és majd ő eldönti hogyan tovább.

Ha vele marad az az ő baja, de akkor is illene tudnia a csókról!

Szedj össze bátorságot és légy őszinte.

Ha volt bátorságod rámászni a lányra akkor legyen most is! Úgyis ki fog derülni, ha a lány nem fogja bírni úgyis el fogja neki mondani, vagy akár te részegen...

máj. 2. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekdd sem lesz soha normális életed...
máj. 2. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ejj ejj :D ezek azért nem olyan egyszerű dolgok ám. Szerintem inkább maradj csendben mert több bajod származhat belőle mint hasznod.
máj. 2. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Amugy egyaltalan pasi vagy?
máj. 2. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben mindig arra haragszanak meg akire nem kéne..

Szerintem ugyis szét fognak menni, kiforrja ez magát kéőbb.tarts inkább távolságot hogy te tiszta maradhass, majd lesz ott más pasi is még.

máj. 2. 18:37
 7/9 A kérdező kommentje:

5. Válaszoló igen. Fiú vagyok nyilván.

A csaj nem akart csokolozni, sőt 1-2mpnèl nem tartott tovább hisz ellőkott magától.

máj. 2. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudatnám a tesóm ha már egyszer eljegyezte.
máj. 2. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Tehát ellökött magától. Ha ezt így telibe előadod úgy agyonbsz öröm lesz nézni🤣
máj. 3. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!