Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Én elmondanám a bátyámnak, hogy nem bírtam a farkammal, de a csaj viszonozta a csókot, hogy megmentsem a bátyám a szutyok ribitől örökre. Nem baj ha kapok megérdemelném. Viszont ha nem mondod el az a ribike mással fogja megcsalni és lehet gyermekük is lesz már aki szenvedni fog fölöslegesen.
Az nem érdekes, hogy nem szívből viszonozta a csókot mert akkor is smárolt veled, hagyta, hogy megcsókold. Úgyhogy tessék borítani a bilit.
Egyetértek elsővel. Joga van tudni a testvérednek, hogy milyen "nőnek" is kérte meg a kezét és majd ő eldönti hogyan tovább.
Ha vele marad az az ő baja, de akkor is illene tudnia a csókról!
Szedj össze bátorságot és légy őszinte.
Ha volt bátorságod rámászni a lányra akkor legyen most is! Úgyis ki fog derülni, ha a lány nem fogja bírni úgyis el fogja neki mondani, vagy akár te részegen...
Ilyen esetben mindig arra haragszanak meg akire nem kéne..
Szerintem ugyis szét fognak menni, kiforrja ez magát kéőbb.tarts inkább távolságot hogy te tiszta maradhass, majd lesz ott más pasi is még.
5. Válaszoló igen. Fiú vagyok nyilván.
A csaj nem akart csokolozni, sőt 1-2mpnèl nem tartott tovább hisz ellőkott magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!