Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Hat szerintem igen.
Mármint miért szexelsz vee, ha nem érzel iránta semmit vagy ő irantad ? Vagy ez csak szexkapcsolat ?
Nekem evidens, hogy ha valakivel már csokig eljutok, akkor más már nincs a képben. Mondjuk sosem értettem azt, amikor valakire egyszerre több emberrel ismerkedik, pedig online tarskereson ismertük meg egymást a párommal…de olyan sosem volt, hogy egyidejűleg több férfival randiztam volna.
Ha én valakivel a szexig eljutok, akkor azt már kimondatlanul is kapcsolatnak tekintem. Már ha komolyat keresek.
Ha csak élek bele a világba, akkor meg szexelek azzal, aki éppen horogra akad, de nem gondolkodom azon, hogy ez most megcsalás-e, mert nem érdekel különösebben.
"ha mondjuk valakivel még ismerkedő fázisban vagyunk, mar van kezfogas, csok, szex"
Akkor valószínűleg tervezek vele, érdekel, stb.
De akkor nem kerül képbe más.
Szóval ezt is csak valami gerinctelen szarnak jut eszébe megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!