Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Voltunk bulizni, és egyik haveromnak mondtam viccből hogy gyerünk oda az egyik csajhoz. Elkezdte neki nyomni a csajozós dumàkat de az én nevembe, de közbe én mondtam hogy álljon le stb stb.. Ezen kívül más nem volt, csak most bűntudatom van emiatt, én nem is beszéltem a lánnyal, csak haverom lökte a dumát. Viszont mégis olyan érzésem van mintha megcsaltam volna a barátnőm, mivel bámultam a lányt, eléggé bevoltam rúgva, ahogy haverom is, neki is van kapcsolata.

2024. márc. 30. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem butaság. Nemhiába írt ki ide kérdést, nagyon jól tudja, hogy nem szépen cselekedett és érzi, hogy valami miatt nem olyan az a kapcsolat. A szeretet kevés. Szerelem kéne, hogy legyen barátnője felé és tisztelet. Saját önszántából mutogatott a csajra, hogy szedje fel. Az más lenne ha a haver mutogatott volna rá és mégse ment volna vele a csajhoz, vagy ha mégis elhúzta volna a csaj mellől. Ő odament és végighallgatta a flörtölést amit az ő nevében adott le a haver és csak aztán kapcsolt hogy nem kellett volna.

Ha nem olyan nagy dolog, csak egy kis flört akkor nyugodtan elmondhatja a barátnőnek. Megfogja érteni, nevetni fog rajta, legyinteni fog rá, akár ökörségnek fogja tartani mint te 10.

Úgyhogy nincs mitől tartania, vallja be milyen hűséges, jó kisfiú volt.

2024. márc. 30. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Hát ha a párom ezt nekem elmesélné, max. nevetnék egy jót. 9 éves kapcsolat.

N

2024. márc. 30. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
Semmikepp se megcsalas. Orulhet a parod, hogy ilyen rendes pasija van.
2024. márc. 30. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézzük meg, mit mond a barátnőd! Mondd el neki!
2024. márc. 30. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Flőrt volt. Ha elmentél volna akkor, sőt ha lett volna ott már közelebbi érintés akkor megcsalás. Így nem, csak játék a gondolattal. Azért elgondolkodtató is. A barátnőd tud róla? Mert úgy lenne korrekt. Ha simlizel ebben akkor szégyenled. Ha így van akkor ez zavarni fog majd egyszer csak és vulkánként jön ki és ha csak odadörgölód vita során akkor lesz ebből káosz.
2024. márc. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!