Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ismerősöm férje fent van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősöm férje fent van Badoo-n. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Álnéven van. Ki van írva, hogy kapcsolatban. Státusz, csevegés... de pl. a gyerekeit letagadja.

Nem tudom, mit tegyek. Lehet, hogy megbeszélték, hogy az ura Badoo-n cseveghet nőkkel? Tudvalevőleg ez egy társkereső.

2024. márc. 23. 06:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Sok feleség a saját szemének sem hajlandó hinni. Aztán azt kezdi el okolni mindenért aki fényt gyújtott neki a sötétségben. A férjecske közben meg szépen folytatja a ledér életet.
2024. márc. 23. 07:39
 12/17 anonim ***** válasza:
9%
Ez egy nagyon nehéz kérdés. Nincs jó döntés, mert nem tudod, neki mi a jó őszerinte. Ha nincsenek gyerekeik, vagy már nagyok, akkor szerintem mindenképp érdemes szólni.
2024. márc. 23. 07:52
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
Ha jó barátnőd, akkor szólj neki. Ha csak egy ismerős, akkor ne foglalkozz vele.
2024. márc. 23. 07:59
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Nyitott kapcsolatról hallottatok már?

Az én városomban a tinderes profilok kb. negyede kapcsolatban él. A pasim is fent van.

Kicsit megmosolyognám a "jóakaró" barátnőt, aki figyelmeztetne erre, bár nem lennék mérges rá.

2024. márc. 23. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Én nem tudom miért kell másik ember kapcsolatába bele kotnyeleskedni. Ha valaki ilyen nyíltan csinálja az nem hiszem, hogy titokban lenne. Elvégre azt bárki megláthatná.

Az meg hogy ők hogy élnek, az ő dolguk. Szerintem mindenkinek a saját életével, saját dolgaival kellene foglalkoznia.

2024. márc. 23. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Paprikás krumplit kolbásszal.

Mert szeretem

2024. márc. 27. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Magánügye ki hol van fent a neten.
2024. ápr. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!