Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl azon, hogy megcsalt, én kiderítettem az igazságot és már tudja, hogy nem tud tovább hülyére venni, erre letiltott?
Szia! Pontosan ugyan ez a helyzet velem is, 2 hónapos baba mellett már csalt, kiderítettem. Őneki állt feljebb. Majd az új nőjét velem akarta csalni. Szánalmas. A családjának és az ismerőseinek az lett beadva, hogy lakótársak voltunk, rossz volt a házasság stb. Nevetséges. Sérti őket, hogy nem mindenkit tudnak hosszútávon kihasználni/átverni saját kedvük szerint. Jól jártál, hogy letiltott.
Én is nagyon igazságtalannak érzem az egészet, de ellene nem tudok mit tenni, senkinek nem fogok magyarázkodni, hogy mi is történt valójában. Illetve apósoméknak megtettem, konkrétan le hazug k*rváztak, hogy az ő fiuk ilyet biztos nem tesz.
Kettes vagyok és eszedbe ne jusson, hogy mi lett volna, ha megbánja és megváltozik, mert nem.
Hagyj időt gyászolni, fel a fejjel😌
Időbe telik ezen túllépni, mert sokáig fáj. Engedd ki a sírást a szomorkodást, de aztán kezdj tiszta lappal.
Nem tudja, hogy mit veszített, csak később szoktak ráeszmélni az ilyen típusok. De akkor már késő lesz, mert addigra te már boldog leszel akár egyedül akár párban és nem akarod, hogy bármi közöd is legyen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!