Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonyban vagyok mondjam el a párjának az igazságot?
Ha elmondod a nőjének, akkor sem marad melletted.
Miért állsz egy gyanútlan, tudatlan emberen bosszút. Ő nem tehet semmiről.
Neked attól nem lesz jobb, nem leszel több.
Neked csak a gerinctelen fiújával van dolgod.
Nem volt kötelező alárendelt, mellékágként vegetálnod mellette.
Vess magadra.
A nőjét meg hagyd békén.
"amíg én teljesen padlón leszek? "
Szerinted kit érdekel, ha két gerinctelen féreg közül az egyik padlón van?
Na, itt egy igazságosztó. Két éve csaljátok, mindketten a párját. Te is mert tudod, tudtad, hogy van. Mégis megtetted, teszed. Igaz, te nem tartozol elszámolással az ő párjának, az az ő dolga, ő van kapcsolatban. De minek játszod itt a lelkiismeretes embert? Gondolom ha lezárná a mostani kapcsolatát és veled maradna akkor nem mennél szólni a nőnek, hogy egy szemét az exe. De ha netán elhagy akkor máris zavar, hogy csalta a nőt és következmények nélkül továbbmenne. Ez álszentség, semmi más.
Különben meg hagyd őket békén. Tudtad mibe mész bele, vállaltad a másodszerepet. Ha már nem tudod elfogadni akkor lépj ki belőle és ennyi. A többi nem rád tartozik.
De most el se akarod hagyni?
Akkor miről van szó?
Nem.
Belementél. A féltékenység és magány miatt tennéd. Kétszínű viselkedés lenne.
Ez a sokadik ilyen jellegű kérdés, de most először láttam normális válaszokat. Eddig mindig olyanokat írtak, hogy igenis, mondd el, joga van tudni. Valóban joga van tudni, de nem tőled, hanem a pasijától. Arra meg ne számíts, hogy ha borítasz, megszerzed a srácot magadnak. Csak annyit érsz el vele, hogy meg fog utálni. Ha jót akarsz magadnak, lépj ki ebből a kapcsolatból, mert ez nem vezet sehova, csak szenvedni fogsz.
N
Én egyrészt lezárnám vele a kapcsolatot, mivel ha egyszer csak mégis elhagyná a párját, és összejönne veled, az ilyennél garantált, hogy megint lenne valakije melletted. Tudod a mondást, ha szeretőből barátnővé léptettek elő, megürült egy pozíció.
Szóval szakítanék és elmondanám a barátnőnek, hogy ő se vesztegesse az idejét egy ilyen görényre.
Én tudtomon kívűl voltam szerető. Nem akart felvállani, titokban találkozgattunk, gondoltam idő kell neki. Aztán kiderült van valakije, csak akkor még őt sem vállalta fel. Én teljesen összetörtem, ők azóta is együtt vannak, ennek már 2 éve.
A mai napig bánom, hogy akkor nem mondtam el a másik nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!