Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem bugyi nélkül jött haza, akkor megcsal?
Figyelt kérdés
Van persze egy sztorija, de eléggé sántít a dolog. Mennyi az esély hogy megcsal? Aki átélt már ilyet, egyáltalán, mi adhat okot arra, hogy elhagyja a bugyiját?febr. 12. 20:14
11/18 anonim válasza:
Ha megcsalnám a párom, és elhagynám a bugyim, nem tudom, ezt honnan tudná meg, mert nem tart bugyicsekkolást, mikor hazaérek.
13/18 anonim válasza:
Nekem is elég fura. Úgy megkefélik, hogy elfelejti felvenni a bugyiját? Egyaltalán neked hogy tűnt fel, hogy nincsen rajta? :D én hazamegyek egy nap után, a fürdőben vetkőzöm le és dobom a szennyesbe a cuccaim. Nem a ferjem elött, hogy nézd a szutykos bugyimat és az átizzadt blúzomat :D
Egy ordas kamu a kerdés.
14/18 anonim válasza:
Biztos ott hagyta a szeretőjének emlékbe.
Na de viccet félre téve. A megcsaláson kívül ezer oka lehet,hogy nem abban ment haza. Az is kérdés,hogy hol volt. Munkában,buliban,nőgyógyásznál...
Kérlek írd le a feleséged verzióját,akkor könnyebb eldönteni hogy mi a helyzet.
15/18 anonim válasza:
Hm. Az én bugyi elhagyó sztorim. Igaz már régen történt. Városban jártam. Rám jött a hasmenés. Rohantam az első nyilvános wc-be. Sajnos így is piszkos lett a bugyim. A kukában landolt. Én meg mehettem haza úgy, hogy nem volt rajtam.
16/18 anonim válasza:
Az én szeretőm egyszer a fél zokniját hagyta el :D
17/18 anonim válasza:
Nálam az volt az ok, hogy előbb megjött a mensesem, mint ahogy vártam, és nagyon összevéreztem a bugyimat. Inkább kidobtam, mert úgysem lehetett volna kimosni. Beraktam egy tampont és rávettem a nadrágot.
18/18 anonim válasza:
Olyan fura felnőttként megtudni (nő vagyok), hogy mások szanaszét fossák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!