Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fórumon , oldalon találhatok szeretőt , alkalmi partnert?
Van olyan ismerkedős oldal , ahol alkalmi partnert találhatok magamnak? Eddig az összes kamu oldalnak tűnik.
48f.
48 évesen sem tudod, hogy csúnya összképet ad a kérdéseidnek, ha következetesen szóközt ütsz a vesszők előtt?
Hát, ha ilyen okos vagy, akkor bármelyik putrisor remek, értelmi szintedhez igazodó partnerekkel vár.
Én 43 vagyok. De igazán nincs normális. Mivel 10x annyi pasi akar dugni mint nő a nők így válogatnak.
Vagy fizetsz érte akkor barmikor találsz, vagy ha ingyen akarod akkor nagyon jól kell kinézni vagy kell valami plusz. A nők mindig várnak valamit azért ha ők odaadják magukat. Vagy pénzt, vagy mást de ingyen nem megy
Kedves 2-es.
Nem tudtam,hogy grafológusok és nyelvészek írhatnak ki kizárólag kérdéseket! Biztosan tökéletes vagy,ha észreveszed a szóközöket.
Ilyen emberrel még véletlenűl sem szeretnék ismerkedni,barátkozni!
Kérdező ne foglalkozz az ilyen2esekkel.
Sok nyelvtan helyesírás bajnok van itt.
Amúgy tényleg nem egyszerű a kérdésre a válasz.
Ha pénzt is teszel bele lehet esély anélkül egyre kisebb.
Én szoktam áldozni erre a lánynak általában jó is, csak amikor már nem tudja mit kérjen akkor elhajtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!