Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás előtt próbálsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás előtt próbálsz javítani a kapcsolaton/házasságon?

Figyelt kérdés

Tapasztaltam és hallom is magam körül, hogy a megcsaló fél szerint nem volt más választása, mindent megetett a javításért.

-Ez meg az hiányzott a páromból, êppen a mellettem ülő kollegában megvan az a tulajdonság.

-Elhanyagoltak, borszasztó a kapcsolatom.

-Feleségemnek nincs sok ideje a 3 gyerek mellett.

Az esetek nagy részében ez csak duma, el vannak az emberek a meleg f*sban és nem mondják el, hogy valamiért nem érzik jól magukat a másikkal, esélyt sem adva....Persze a megcsalt fél a kizárólagos hibás.

Tisztában vagyok azzal, hogy az ember alapvetően nem monogám, de egyik nap még te vagy életem értelme, másik nap pedig szépen mosolygott valaki és már ő kell?Engem 2 hónap házasság után szarvaztak fel.

Miért mennek az emberek bele egyáltalán a családalapításba, ha tudatosan félrelépnek?

Hogyan lehet kiszűrni a tudatos megcsalókat?

Őszintén, aki csalja vagy csalta a párját, akartatok egyáltalán javítani a kapcsolaton?

febr. 1. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
#10 Szerintem az a bibi,hogy ott ahol az egyik fél úgy dönt,hogy ő nem akar szexet, de a másik meg igen, akkor az előbbi miért várja el ,hogy ebbe beletörődjenek? Az én esetemben is felvetődött,hogy akkor legyen nyitott kapocsolat, de persze azt meg nem, így ment mindenki a maga útjára.
febr. 2. 07:45
 12/12 anonim ***** válasza:
73%
16-18 éves korom között volt az első kapcsolatom. Igen szex sem volt, ő nagyon akarta, mindketten szüzek voltunk eleinte, én még várni akartam. Ahogy megkapta onnantól soha nem volt kedve. Másfél évig tűrtem ezt, közben végig azt hittem, hogy az én hibám. De nem csak ez volt a baj. Játékfüggő volt, bunkó, lenéző, az utolsó évben már minden fontosabb volt neki mint én és sehova nem mentünk. Én egy évig próbáltam mindent helyrehozni de mindig csak azt a választ kaptam, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Szó szerint ezt. Nem hitte volna, hogy megszököm, de így lett. Csak annyira elvette az önbizalmamat, hogy nem hittem el, hogy lehet még rajta kívül más pasim az életben. Aztán jött egy srác, akivel osztálytársak voltunk. Elkezdtünk jóban lenni. Benne megvolt az, amit a barátomból hiányoltam. Amikor szerelmet vallott akkor megnyugodtam hogy na mégis kellek valakinek. Csókkal csaltam csak meg. Aztán két hétre rá szakítottam, amin nagyon meglepődött, de megérdemelte :D Nem tudja hogy megcsaltam. Amúgy ennek már 11 éve.
febr. 2. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!