Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás előtt próbálsz javítani a kapcsolaton/házasságon?
Tapasztaltam és hallom is magam körül, hogy a megcsaló fél szerint nem volt más választása, mindent megetett a javításért.
-Ez meg az hiányzott a páromból, êppen a mellettem ülő kollegában megvan az a tulajdonság.
-Elhanyagoltak, borszasztó a kapcsolatom.
-Feleségemnek nincs sok ideje a 3 gyerek mellett.
Az esetek nagy részében ez csak duma, el vannak az emberek a meleg f*sban és nem mondják el, hogy valamiért nem érzik jól magukat a másikkal, esélyt sem adva....Persze a megcsalt fél a kizárólagos hibás.
Tisztában vagyok azzal, hogy az ember alapvetően nem monogám, de egyik nap még te vagy életem értelme, másik nap pedig szépen mosolygott valaki és már ő kell?Engem 2 hónap házasság után szarvaztak fel.
Miért mennek az emberek bele egyáltalán a családalapításba, ha tudatosan félrelépnek?
Hogyan lehet kiszűrni a tudatos megcsalókat?
Őszintén, aki csalja vagy csalta a párját, akartatok egyáltalán javítani a kapcsolaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!