Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a női megcsalások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a női megcsalások hány %-a történik a pénisz méret miatt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 30. 17:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2024. jan. 30. 21:45
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azért kevés mert aki a nagy farkat szereti olyan pasival jön össze. Elhanyagoltság, 5 perces menetem miatt lehet inkább több.
2024. jan. 30. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem a méret miatt van női megcsalás, hanem szimplán az elhanyagolás, a másik pasitól több figyelmet kap, jó csajnak érzi magát, fontosnak.

A másik dolog, de igazából ez is összefügg az ellaposodással, hogy a szex is uncsivá, lapossá válik, egy új pasi meg izgalmassá teszi a dolgot.

2024. jan. 31. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
kinek van még kedve a nőkhöz?
2024. jan. 31. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom itt sokan nagyon el vannak tévedve. Nyilván a péniszméret meg a kocsihiány a gond. Véletlen sem az, hogy a másik teljes mértékben le*ar, egész nap csak a gép előtt gubbaszt és haberozik, 0 közös program, sosem akar beszélgetni és egy kedves szava sincs hozzám, ha pedig meg akarom vele ezt beszélni, akkor elhajt. De semmi baj, amikor szakítottam vele és találtam magamnak egy szenvedélyes férfit, még neki állt feljebb.
2024. febr. 3. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:
92%
#15 Mondjuk a te esetedben inkább az kérdéses, hogy jöttél vele össze ha ő amúgy szart a fejedre.
2024. febr. 3. 13:08
 17/21 A kérdező kommentje:

Az olyanoknak mégis mindig van valakije.

Mert az ilyen eljátsza a jót egy darabig. Ezért látni azt, hogy minden jellemten belső 0-nak van párja és ezért nem hiszik el sokan, hogy a nőknek számít a személyiség.

2024. febr. 3. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
#16 mert mondjuk az elején még normális volt?
2024. febr. 3. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

18.

Akkor csak simán naiv balek vagy, akit be lehet hülyíteni pár nap megjátszással. Az se jobb ^^

2024. febr. 3. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 igazad van, ha valaki 2 év párkapcsolat után kezd el gázul viselkedni, akkor nyilván én vagyok a hülye :)
2024. febr. 3. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!