Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert bocsatotta meg a ferfi hogy a felesege megcsalta többször is?
Furcsa nekem, hogy baleknak, luzernak nevezitek a ferjet, aki megbocsat a hutlen felesegenek. Amivel egyebkent egyetertek.
De amikor az a kerdes, a feleseg miert bocsat meg, ha ot csaljak, arra altalaban az a valasz hogy “mert egyedul nem tudna felnevelni a gyereket” “hogy oldana meg anyagilag” es a tobbi. Ahelyett, hogy szimplan az igazat irnank, ami az, hogy labtorlo. Ugyanugy a ferfi es a no is.
Kiveve ha nincsenek gyerekek, mert akkor nyilvan nem kell kit egyedul felnevelni.
Írták már a feleségekre is, hogy lábtörlők. Én legalábbis írtam már, de olvastam másoktól is.
Engem azért nem hagyott el, mert olyan megszállott volt velem kapcsolatban.
Inkább tűrte ezt is, pedig nem tudta túltenni magát rajta.
Az én férjem is megszállott.
Naponta hivogatott, sírt hogy nélkülem nincs értelme az életének stb. A szeretőm alkalmatlan volt még egy párkapcsolatra is , úgyhogy amikor a szeretőm elmesélte hogy elmegy a lányával wellnesezni, a férjem meg akkor hívott el szoboszlóra üdülni, szakitottam a pasival. És kibékültem a férjemmel.
Nekem hiányzott hogy valaki a tenyerén hordozzon és én ezt a férjemtől kaptam meg akkoris amikor elköltöztem. A másik pasi pedig egy szál virágot is sajnált tőlem. De aki a szeretőm volt, azóta is egyedül van, meg a lányával jár ide oda , engem nem vitt sehova nekünk nem volt közös program.
Szerintem minden nő megérdemli hogy valaki a tenyerén hordozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!