Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek szólnom kellene neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szólnom kellene neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit régen “ismertem” ( az én társaságomban volt egy ismerőse aki által néha jött ő is velünk) sose voltunk úgy haverok csak néha buliztunk együtt. De most összejött egy régi exemmel akiről hát szép szóval is annyit, hogy titokban műveli az ősi mesterséget (igen prosti és addig amíg fizetnek érte nem számít, hogy ki mi micsoda és gumival vagy nélkül, szóval értitek…).

A srác nem környékbeli így nem hallotta még hírét ennek a lánynak de tudom, hogy mellette is benne van még abban a “szakmában”.

Szerintetek szólnom kellene a srácnak, hogy ne vesztegesse az idejét rá és ne is kapjon el semmit?

jan. 27. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha már így eszedbe jut, igen, szólhatnál.
jan. 27. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Tudasd vele.
jan. 27. 15:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Rákerestem a srácra facen de nem találom. + szóltam még másik 2 embernek is h nézze már meg, hogy én vagyok ennyire vak vagy le vagyok tiltva. Szal a csajszi úgy néz ki letiltott mindenkit a srác telefonjában akivel tudhatta, hogy volt ismertség (nálam is eljátszotta) nehogy bekövetkezzen az amiről most van szó. 😅
jan. 27. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
És ha tudja a srác és nem bánja?
jan. 27. 15:52
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Hát ezt beszoptad. Nem tudod tönkretenni a lány kapcsolatát.
jan. 27. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Csinálj egy kamu profilt és írd le a srácnak mi van, meg hogy nyugodtan vonja vissza a tiltást és jelöljön be téged hogy tudja hogy nem más nevében írogatsz stb. A valóság közlése sosem elítélendő szerintem.
jan. 27. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha a srác profiljából letiltott mindenkit, akkor a srác se egy IQ bajnok xD Lehet összeillenek
jan. 27. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Szarkeverő mester.
jan. 27. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Budapesti a hölgy?
jan. 27. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy idegen rám ír a neten, hogy a párom riibanc, az egy kis féltékeny kamus kis görcs lesz.
jan. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!