Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon,hogyan tudnék újra vissza találni a férjemhez és lezárni a kapcsolatot a szeretőmmel?
7 eve vagytok egyutt, 5 eves a gyereketek. Ebbol lejon a 9 honap terhesseg, szoval alig tobb mint egy ev utan, 22 evesen gyereket vallaltal egy nalad ket evtizeddel idosebb emberrel. Nem ismertetetek meg egymast.
Most 28 vagy, pofatlanul fiatal ahhoz, hogy benneragadj egy boldogtalan eletben. Ezt mar egyebkent sem lehet helyrehozni, fel eve csalod a ferjed, o meg szarik rad. Lehet o is beujitott, tavasz ota eltelt haromnegyed ev. Szerintem ennek mar vege.
Lehet úgy is félrerájri, hogy szinte lehetetlen legyen kideríteni. Mondjuk ha mindig együtt, vagy egymás közelében vagytok, ugy valóban elég nehéz. De ez se jó.
De ettől függetlenül ennek a házasságnak már szerintem annyi.
El lehet szépen is válni hogy a gyerek is minél kevésbé sérüljön.
A férjedhez megszokásból ragaszkodsz, az új pasihoz meg fűznek érzelmek. A gyerek meg kifogás arra, hogy ne kelljen a jól megszokott langyos szarból kilépned és belevágnod az ismeretlenbe.
Szóval én a helyedben lelépnék, attól még jó apa marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!