Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beköpnéd a feleséget?
Családos kollegám volt akkora barom, hogy viszonyba keveredett egy koleganőnkkel. Felesége mindneről tudott az első perctől kezdve, napi kontaktban vagyunk, nagyon össze van törve, gyerekkel elköltözött.
Éget a vágy, hogy tájékoztassam a kolleganőm feleségét, egyszerűen nem bírom napi szinten nézni, hogy a férjét meg hülyére veszi(sokszor jön érte munkába).
Tudom, semmi közöm hozzá. Megcsalt fél azt mondja nem az ő dolga szétrombolni egy házasságot, az övé már ígyis tönkrement. Rám is próbált mászni a nő, de lepattintottam azonnal.
“kolleganőm feleségét”
???
Amúgy meg ne akard játszani az ítélőbírót. Ne avatkozz mások életébe.
Ha beavat, vigasztald . Ennyi!
Majd ők megoldják.
Ne szólj bele, mert teljesen fölösleges, másrészt ki tudja mi áll a háttérben.
Amúgy ilyen nálunk is volt, hogy 3kor még fent kamatyolt, fél 4kor meg jött érte a férje 😁
Bocs férjét, ezt te is tudod igazából.
A kérdés inkább elméleti (ezt kihagytam), nem köpnék már csak a megcsalt fél kérése miatt sem. Kíváncsi vagyok ki hogyan látja, itt melóban nagyon megosztóak a vélemények, valaki elvileg már írt is anonim levelet.
A munkahelyen a munka tárgya legyen a téma, ne a Józsi és a Maca magánélete.
Az az ő magánszférájuk, ami nem tartozik a kollektívára.
Mi az, hogy “megosztja” a kollektívát?
Az ossza meg, hogy ki hogyan végzi az adott feladatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!