Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének a helyemben ? Egyik barátnőm csalja a férjét egy másik ismerősöm pasijával . Nem szeretném elveszteni a barátnőm sem de ezzel egyidőben nagyon etikátlannak tartom a dolgot aminek hangot is adtam, persze eredménytelenül.
Én se voltam egy angyal, voltak házas férfiak az életemben, de barátnő, rokon vagy közeli ismerős pasija az mindigis TABU volt, ugyanugy mint az aktuális barátom barátai, rokonai.
Ez amit a te barátnőd csinál, a legnagyobb féregség. Simán lehet hogy a te férjeddel is ki akar kezdeni, vagy ki is fog, ha már nem tette meg. Nyilván mindenhez két ember kell, és jó esetben a ferjed elküldi a francba, de nekem biztos nem kellene ilyen "barátnő", még a közelembe se.
"állandóan felkarolná a barátnőm, vigasztalja őt hogy ne legyen szomorú amiért nem működik a házassága"
Ekkora egy kétszínű kigyot, en kopnek. Egye meg amit fozott a lany pasijaval egyutt. Szegeny lan,es ferj.
"másik lány semmit sem sejt az egészből"
Kérj tőle tanácsot, hogy ő mit tenne a helyedben.
Csinálj egy 6 fős közös sörözést, társasozást és ott szembesíts mindenkit a bizonyítékokkal így:
Gyerekek, elmondjátok most a házastársatoknak mit műveltek a háta mögött a másik házastársával, vagy elmondjam én? Na, ki kezdi?
"barátnőm pedig nagyon szép lány és vonzó a viselkedése. Mindenkiben szimpátiát kelt"
A kuurvának az a dolga, hogy kellesse magát, nem? 😂
"Nemrég mentem férjhez, és sok közös programot szerveztünk együtt.. páros randik és kirándulások … mint minden fiatal házaspár. Visszagondolva nagyon szeretett az én férjemmel is beszélgetni és kacarászni, amit mindeddig csak őszinte szimpátiának gondoltam … de már félek h engem is csak ki fog használni."
"A férjem jó ember, de ő is csak férfi , a barátnőm pedig nagyon szép lány és vonzó a viselkedése. Mindenkiben szimpátiát kelt, ezért is lettünk barátnők meg anno(csodáltam őt)."
Még mindig csodálod és úgy tűnik, mintha már előre elnézést kérnél magadtól, ha egyszer kiderül majd, hogy a te férjeddel is kefél.
Amúgy miért nem beszélgetsz a saját férjeddel erről az esetről? Miért nem kérsz tőle tanácsot, hogy mit tegyél, legalább közben figyelheted a reakcióját, hogy mennyire jön zavarba, vagy mennyire akar lebeszélni arról, hogy szólj a megcsalt nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!