Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugodjak bele hogy le lettem cserèlve?
Még indokot sem mondot, hogy mit rontottam el… vagy lehet semmit csak más kellett?
Nem haragszom a nőre mert a párom a hibás de a nő is mindig flörtölz vele mert mèg mikor együtt voltunk is észrevettem ezt….de akkor tagadta. A nő a helyi boltban dolgozik és ott ismerte meg.
Nemtudom hogy fogadjam el mintha kihúztàk volna alólam a talajt.
Most még fájhat. Nekem is fájt anno egy ideig. De azt kell, hogy meglásd, hogy egy olyan emberért fáj a szíved, aki nem értékelt téged. Aki képes volt ilyen húzásra, az nem éri meg az időt arra, hogy ő rá fókuszálj akár további szeretettel, akár utálattal.
A végső cél az legyen, hogy közömbösséget érezz. Ez az ember volt, nincs, kész. Fókuszálj magadra, szeresd magad, csinálj olyan dolgokat, amiket régen is szerettél egyedül csinálni, és énidő mellé szorítsd be szocializálódást is. Gondold el a szituációt, hogy új lap, új lehetőség, hogy olyat találj, aki tényleg odavan érted.
Ő rontotta el nem te.
Ugy birom mikor megcsaló gyökerek felé akar vki megfelelni, miközben virít hogy a másik nem éri el a minimum szintet sem a kapcsolathoz.
úgy nyugodj meg, hogy olyan pasit keresel, aki normális
érdekes mindig az ilyen szemeteknek adtok esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!