Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki (valóban) szerelmes, akkor nem csalja meg a párját?
Melyik megcsalásra gondolsz:
1./ Bosszúból történő (amikor a másik pár tagja olyat lépett, ami a leggerinctelenebb csúszómászótól is gyenge mutatványnak számít) és ez csak egyike volt a revansnak és a pár sérült ragjának a "visszafizetése"
2./ Vagy amikor unalmában, és a szexuális függőségének kiélése miatt lépdesett?
Mert, hogy nem mindegy:)
Addig nem.
De ha elmúlik a köd, akkor kiderül, hogy maradt e annyi h vele maradjon.
Vagy olyan kretén lesz mint néhány ember h szakítani nem mer inkább félrek**úr.
Hát hallottam már olyan történeteket baráti összeüléseken hogy valaki nagyon szerette a párját, tényleg megtalalta benne azt akit el szeretne majd venni, mégsem tud hűséges maradni, elég kapós a csávó.
Viszont olyat is ,hogy a nő huszon pár évesen házasodott és mikor bulizni volt társasággal nagyon bejött neki ez vagy az, de annyira szereti a férjét, hogy nem kockáztatná a házasságát. Pedig állítása szerint ha egyedülálló lenne falná az életet.
Az én párom pedig há kiélte magát rendesen és azt mondta nagyon szeret engem, kipróbált mindent amit akart, de már más a prioritás és biztosan nem kockáztatná férelépéssel hogy elhagyom. Remélem így is van😄
Ha valaki VALÓBAN szerelmes, akkor (és addig) nem csalja meg a párját.
Mindig elmondom, hogy a hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot,amit én tartok fenn a páromban és ő tart fenn bennem. A szerelmet ápolni, éltetni kell. Nem a telefont buzerálni, hanem egymásra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!