Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni a barátnőm miatt mert internetről fiú barátot szerzett?
Figyelt kérdés
Barátnőm felment egy chat oldalra barátkozni, mert hogy abszolút nincsenek barátai, barátaink, ezért ott megismerkedett egy fiúval, azt mondja hogy tök jól el tudtak beszélgetni, de hogy nem érez semmit iránta és hogy engem szeret, ne aggódjak, csak ettől még attól félek hogy mi van, ha esetleg többet kezd érezni iránta is valamit, ha olyan jól meg vannak a pasival...mi lehet ennek a vége, ti mit csinálnátok helyemben?2023. dec. 27. 13:27
1/7 anonim válasza:
Lefoglalnám jó programokkal, sokat beszélgetnék vele.
Hogy ne legyen hiányérzete, ne másokkal beszélgessen.
2/7 anonim válasza:
Nem foglalkozol vele eleget, hát pótlást keresett.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Szerintem foglalkozok velem, amúgy még friss kapcsolat három hónapos így akar barátokat azt mondta, mert három hónap ezelőtti szakításnál rájött hogy senki nem maradt és például a költözésénél hogy senki nem segített neki
2023. dec. 27. 13:36
4/7 anonim válasza:
Te gondolom egy datab nővel nem szoktál soha beszélgetni.
5/7 anonim válasza:
Én lesz@rnám. Van annyi önbizalmam hogy tudom hogy jobb vagyok egy random internetes srácnál.
6/7 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a fiú-lány barátságnak. Lehetnek fiú ismerősei, de az nálam nem fér bele, hogy folyamatosan irogassanak, kettesben menjenek programozni. Ha olyannal jönnék össze, akinek már van, abba nem lenne jogom beleszólni, valószínűleg nem jönnek össze vele, de mellettem ne ismerkedjen más fiúkkal. Ugyan így én sem ismerkedek más lányokkal, nem találkozgatok más lányokkal kettesben.
Ezt van aki úgy fogja fel ezt, hogy kontroll mánia, szerintem pedig egy egészséges kapcsolat. A lényeg, hogy olyan embert találj magadnak, aki ugyan azon a véleményen vagy, mint te.
26f
7/7 anonim válasza:
Az exem egyik barátnőjével tartom meg a kapcsolatot, két-harom hetente megkérdezzük, hogy a másik hogy van, de amikor találkozunk, akkor ott van a barátja. Őszintén, nem is szívesen találkoznák vele, úgy hogy nincs ott, mert tisztelem annyira (6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!