Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon kell e lelkiismeretfurda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kell e lelkiismeretfurdalást éreznem?

Figyelt kérdés

20 éves hullámzóan boldog házasság, 2 gyerek. A férjem szeretem olykor szerelmes vagyok belé, a szex jó.

Pár év alatt flörtöltem pár férfival, de csupán ártattlan módon (ugratás, incselkedés, semmi fizikai kontakt) a férjem tisztában van vele nem féltékeny.

De mégis izgatja a fantáziámat egy apuka, akit havonta 1x 2x látok, néha beszélgetünk is álltalános dolgokról.

Ismerem 4 éve, de az utóbbi fél évben fordult szimpatikussá, és vonzóvá. Az utolsó 2 találkozásnál elvesztettem a fejem, és veszettül mosolyogtam rá, szinte vártam, hogy megöleljen, vagy esetleg megcsókoljon. Úgy érzem hasonlóképpen érez, látom rajta ahogy loppva figyel, kedélyesen cseveg velem, kedves és figyelmes, csak nekem integet. Nem tudom hogyan tovább, vele álmodok, gondolataim mindig nála kötnek ki.

Párszor végiggondoltam, ennek nem lehet jövője, sehogy sem.

De valahogy nem hagy nyugodni, meg akarom csókolni, simogatni a ráncait a szeme körül, megölelni, együtt borozgatni, kézenfogva sétálni.

Lehet hogy az új vagy "a" szerelem érzését szeretném újból átélni?

#szerelem #szerető #flört #Boldogság keresés
2023. dec. 26. 14:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19-es jobban végiggondolva azt hiszem nem én kezdtem el a rajongást, igazából az én hiúságomat legyezi a férfi. De valószínűleg nem talált volna viszonzásra, ha minden rendben lenne otthon...

Jaj olyan izé ez az egész helyzet.

2023. dec. 26. 23:40
 22/29 anonim ***** válasza:
82%

Akkor talán ideje lenne leültetni a férjed és tényleg őszintén beszélni vele. A másikról is, a vonzódásról, mert ennek így rossz vége lesz.

Most lehet szereznél magadnak pár hónap izgalmat, aztán meg nem győznéd bánni hogy ezt feladtad érte.

2023. dec. 27. 00:49
 23/29 anonim ***** válasza:
71%

Az még nem rajongás, ha valaki flörtöl, viccelődik veled... Sok férfi ismerősöm van, aki folyton ezt csinálja, ha vevő rá a nő. De nem jelent valójában semmit.

Legyezed az egóját.

Volt valami valtozas a hazassagodban, azt írod fel eve kezdtel el vonzodni hozza pedig mar 4 eve ismered?

2023. dec. 27. 00:50
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
Unod magad, ennyi az egész. Mindened megvan, de hiányzik az izgalom. Ez pedig izgató neked, hogy a másiknak sem vagy közömbös. Gyorsan változtass ezen, mert ez az izgalom a házasságodba kerülhet.
2023. dec. 27. 01:25
 25/29 A kérdező kommentje:

23!

Öregszik... :-)

Igazából nincs változás, de nem az a királyfi aki a tenyerén hordoz.

Elkezdtem 2 hónapja sportolni, nálam ennyi a változás.

2023. dec. 27. 14:21
 26/29 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki oregszik, te ismered a parod, lepjetek ki a komfort zonatokbol egyutt. Programok, kozos hobbi, szexben uj dolgok stb.
2023. dec. 27. 21:08
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozó háziasszony szindróma. Úgy fogy folytatódni, hogy mindig több nem is létező hibát fedezel fel a férjedben. N
2023. dec. 28. 17:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
,,Öregszik" Nehogy meglepődj, hogy te leszel fiatalabbra cserélve. N
2023. dec. 28. 17:25
 29/29 A kérdező kommentje:

Ja ez mindig tök jó magyarázat...

"Unatkozó háziasszony"

"Túl jó a dolgod"

"Nem vagy eléggé jól megdugva...

Jó duma!

Csak ha minden tökéletes lenne, akkor nem figyelnék fel másra!

De nem teszem tönkre se más sem a saját házasságom.

És nincs lelkiismeret furdalásom sem!

2024. jan. 9. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!