Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csak a Karácsony, az egész életem összeomlott. Hogy léphetnék innen tovább?
Tegnap este a barátnőm, akivel 2 éve együtt vagyok, és Karácsony másnapján terveztem eljegyezni bevallotta, hogy 2 hete megcsalt. Kb úgy érzem most magam, hogy az életemnek is vége. Semmihez sincs erőm. Tág családi körben lett volna az eljegyzés (50 fő) és arra képtelen vagyok, hogy lemondjam az embereket, fogalmam sincs hogyan tovább.. A barátnőmet látni sem bírom, felfordul tőle a gyomrom, különösen ahogy részletesen elmesélte a részleteket. Szerinte nekem meg kellene bocsájtanom, mert "korrekt volt, hogy nem hazugsággal megyünk bele a Karácsonyba".
32/F.
Nem tudok, és nem is fogok megbocsájtani.
Az ismerősökkel rokonokkal viszont nem tehetem meg, hogy nem szólok nekik, de mindenkinek magyarázkodni az nekem borzasztó lesz...
A saját családját intézze ő, magyarázkodással együtt.
Na most az anyagias kerdezök az elöre kifizetett étellel lesznek elfoglalva ezer beírás lesz erröl.
Lenyeg ha másikkal a szex rossz lett volna nem vallja be, hanem meg gondolni se akart volna rá.
Ha bevallotta szerinte jobb másik mint te
Es szeretne ha elfogadnad hogy tovabbra is csalni fog vele mert ne éljetek hazugsagban
Szerinte meg kellene bocsájtanod, ő "korrekt volt, hogy nem hazugsággal megyünk bele a Karácsonyba".
Szerinte te vagy a hibás, ha nem bocsájtasz meg.
Furcsa fogalmai vannak a korrektségről, és a megbocsájtásról!
Kb ilyesmikre számíthattál volna, ha összeházasodtok.
Ha valaki már össze akarja kötni az életét a másikkal, akkor talán nem kellene próbálgatni, hogy mégis jobb-e valaki mással a szex.
A házasság ennél többet kellene, hogy jelentsen.
“ Karácsony másnapján terveztem eljegyezni”
2 hete csalta meg a kerdezot, tegnap este vallotta be es karacsonykor ltt volna az eljegyzes.
18 as, ja 2 hete csalta csak. Szerinted
Mert úgy mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!