Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők, hogy sikerült megoldani a lopott órákat?
Kivitelezhető a megcsalás lebukás nélkül egy rendszeres napirend mellett?
Találkozót hova érdemes szervezni ha egy kisebb városról van szó? Ahol bármikor bárhol ismerősbe akadhat az ember.
Jól sejtem, hogy így inkább nem érdemes kockáztatni? Vagy van akinek sikerült megoldania lebukás nélkül?
Aki a házasság meg hűség szentségét akarná részletezni, köszönöm, ne fáradjon.
Barátnőm 2 gyerekkel faluba megoldja... ügyféllel találkozik, telefont intéz, stb... ő egy okos nő megoldja...
Ja és én is nő vagyok mielőtt privátokat kapok...
A lopott órákat mindig sikerült megoldanom, haljak meg. A Pajszeros Gazsi mindig átvette őket tőlem, alku szerint, sose állt neki háborogni. Persze meg is érte neki, ő többért tudta értékesíteni őket.
De mióta kiengedtek a sittről, nem foglalkozom lopott órákkal.
Szabira mész, de elmész dolgozni.
Hamarabb jössz el munkából.
Később mész dolgozni.
Amúgy ha egyedül képtelen vagy átgondolni és kitalálni, hogy tudnád, hogy lehet ezt megoldani, akkor hagyd inkább a fenébe, mert kb az első tizedmásodpercben fogsz lebukni.
Ha nem tévedek, épp csak alakulgat köztetek valami, vagy csak nagyon megtetszett valaki, akivel már továbbgondoltad hogy mi lesz ha..
Azért gondolom hogy így van, mert majd ha már ott tartotok, már nem lesz ez kérdés, és a fantázia is jobban beindul, egy idő után meg már a lebukástól való félelem is sokadik szemponttá válik. Tapasztalat.
Általános tanács a kérdésedre másik pl. városban történő találka, a leírt körülmények alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!