Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést a férjemnek hogy mióta házasok vagyunk volt e lehetősége félre menni….

Erre a kérdésre a válasza Nem volt egyértelmű…. Azt mondta nemtudja,biztos volt….ideges lett mikor kérdezem akkor utána ő lett a leghűségesebb férj a világon aki sose csalna meg…

Elég elszomorító volt ez a beszélgetés

Én egyből rá tudtam vágni hogy nem! Ő meg hebegett habogott

#megcsalás #Nemcsaltmeg
2023. dec. 8. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, én simán azt válaszoltam volna, hogy igen.

Alkalmam lett volna-e?

Persze. Sokszor voltam ottalvós konferencián, volt, hogy előbb értem haza munkából. Maszek munka miatt sokszor mentem el délután és este értem csak haza. Vagy szabit vettem ki, hogy elmenjek maszek munkát csinálni.

Ennek mintájára bármikor megtehetettem volna, hogy feleségemnek maszek munkát mondok, valójában meg randit szervezek magamnak.

Természetesen sosem csináltam ilyet, de alkalmam lett volna rá.

Ha a feleségem ilyet megkérdezne, majd hisztizne a válaszomon, akkor kerek-perec a szemébe mondanám, hogy egy ostoba bugris.

Ez a véleményem rólad is.

Szerencsére az én feleségemnek ennél több esze van és eszébe nem jut ilyen hülyeséget kérdezni.

2023. dec. 8. 12:34
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

"Én egyből rá tudtam vágni hogy nem! Ő meg hebegett habogott"

Szerintem meg neked is volt, csak (vele ellentétben) te nem gondoltál bele, inkább rávágod a lelked számára legkényelmesebb választ.

Nehezen hiszem el, hogy senki nincs az ismerősi körödben, aki ne lenne benne veled ebben-abban, ha úgy hozná a sors. Elég annyi, ha érezhetően bejössz a kissé már ittas kollégádnak a karácsonyi partin - ez esetben csakis rajtad múlik, hogy megállj parancsolsz-e, vagy beleveted magad a flörtölésbe, amiből aztán egymásba gabalyodás kerekedik.

2023. dec. 8. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
32%
Lehet csak osszezavarodott, hogy tesztelgeted. Es nem akart "rossz" valaszt adni. Persze attol meg kihasznalhatta azt az alkalmat, de ezt mi nem tudhatjuk. Viszont azt en se ertem miert lett ideges, foleg ha témába vagott a kerdesed.
2023. dec. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!