Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! akinek van szeretője valamennyire szereted is a nőt vagy tényleg csak szexre kell ?
Ennél egy kicsit komplikáltabb a dolog, tudnék mesélni..
30/F
Én csak nem értem mi a motiváció ilyen kérdéseknél. Ha leírja 3 férfi, hogy igen, szereti a szeretőjét az neked azt jelenti, hogy téged is szeret a tiéd?
Én nagyon sok férfi között dolgozok.. tudod mi lesz abban a 10ből egy esetben amikor tényleg szereti a férfit a szeretőt?
Dobbant.. ott hagy csapot papot, hogy a szeretőt élőléptesse.
Minden más esetben a szerető CSAK szerető..
Ezt sokszor az illető férfi sem tudja. Az ember sokszor nincs tisztában a saját érzéseivel es nem hiszi hogy szerelmes, pedig az. Egy dolog amit magának bemagyaráz es más az igazság.
Ez akkor derül ki, amikor a szerető személye esetleg kiderül es mennyire védi meg stb mennyire ragaszkodik ez mutatja a valós érzéseit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!