Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi csalja a feleségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi csalja a feleségét úgyhogy közben tervezi vele a jövőjét , nem fél attól hogy elveszítheti mindazt amit eddig együtt elértek , illetve a családját ?

Figyelt kérdés
8 éves házasság 2 gyerek tervben a 3. Otthon minden rendben minden téren.Értem hogy az izgalom ami valószínűleg hiányzik de akkor sem tudom felfogni hogy meri kockára tenni a családját ?

2023. nov. 29. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ismerek több nőt is, aki 3 gyerekkel elvált. Ráadásul mind talált új párt.
2023. nov. 30. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:

7: nyilvan ez szeretosdi, arra irtam a poli dolgot, hogy egyszerre (aki valojaban poli) tud tobb embert is szeretni. Mert szerinted csak egy embert lehet.

Nyilvan nem ertek ezzel egyet (en is monogam vagyok),de sok poli monogamok kozott keres párt, aztan meg megy a megcsalas mert osztonosen benne van (pedig nincs semmi baja a parjaval).

Ilyen is van...

2023. nov. 30. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez az "ösztönösen benne van" meg poliamor és monogám szerintem csak egy kívülről ráhúzott fiókozás. Persze, az ember keresi a rendszert meg a miérteket, de nincsenek ennyire tiszta határok. Mindenkiben benne van mindennek a lehetősége, arányok, százalékok, sok-sok tapasztalat, lehetőség, és döntés, hogy milyen életet szeretnék élni, mit akarok elérni, mire vagyok kíváncsi vagy mitől félek, mit akarok beengedni az életembe és mit tartok károsnak. Nagyon sok olyan a szexualitásban is, ami csak megszokás vagy idővel változik bármilyen irányba. És akkor engem mennyire ez vagy az érzelmeim, hangulataim vezetnek.
2023. nov. 30. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez olyan, mint az étkezés. Más egy "Éhes vagyok, benyomok valamit." ebéd, és más az, amikor a szerelmem jön át, és főzök neki.

Vagy talán így érthetőbb:

FELESÉG.: [link]

SZERETŐ.: [link]

2023. nov. 30. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen, aki tipikusan tárgynak tartja a többi embert, annak vagy hasznos valaki vagy sem, de arra nem fog gondolni, hogy a másik mit érez, mert nincs empátiája és nem tud önzetlen lenni.
2023. nov. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!